Alle kontorer er lukket for personligt fremmøde, for vi ønsker at minimere risikoen for smitte. Vi har åbent for telefonerne fra kl. 10 til 14, men med begrænset bemanding. Har du spørgsmål, så send dem til selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

AFLYST: Udforsk dine jobmuligheder i Syddanmark – Jobfair 2020 i København

AFLYST: Udforsk dine jobmuligheder i Syddanmark – Jobfair 2020 i København

Er du nysgerrig på karrieremulighederne, hvis du flytter til en ny landsdel?

Kom og hør mere på Jobfair 2020, hvor en masse spændende syddanske virksomheder rykker til hovedstaden for en dag. Hvem ved, måske møder du din næste arbejdsgiver?

Syddanmark er et område i vækst, fyldt med spændende virksomheder, der er markedsledende indenfor lige netop deres felt!

Fagligt program med spændende oplæg, om livet, karrieren og mulighederne i Syddanmark, er under udvikling og forventes offentliggjort i slutningen af marts.

Du kan også få en snak med syddanske tilflytterguides, som står klar til at give dig og din familie svar på alt omkring bolig, fritidsmuligheder, skoler og livet i Syddanmark.

Mød virksomheder på akademikerjagt

Den 26. april har du mulighed for at møde et bredt udsnit af både virksomheder, statslige styrelser og kommuner, som er på udkig efter højt kvalificeret arbejdskraft. De står klar til at fortælle dig om mulighederne for job og karriere i Syddanmark.

Se hvilke virksomheder, du kan møde på Jobfair 2020

Sådan tilmelder du dig

Deltagelse er gratis, og du kan tilmelde dig via den røde tilmeldingsknap på siden. Den fører direkte ind i Jobfairs bookingsystem.

Vi glæder os til at se dig og din familie i Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg!

Om Jobfair 2020

Jobfair 2020 afholdes i et samarbejde mellem work-live-stay southern denmark, Akademikercenter Frederiksberg, Akademikerne, Akademikernes A-kasse, Djøf, Dansk Magisterforening, IDA, Karrierecenter København og Magistrenes A-kasse.

Jobfair afholdes for fjerde år, som en del af projekt ‘Karriere i Syddanmark’.