Viden og Netværk

Viden og Netværk

Mød erhvervsnetværket Perspektivet, når vi sætter spot på netværk – på hvilken værdi det giver at deltage i netværksarrangementer – og hvilken værdi vi IKKE får, så vi bruger vores tid i størst mulig overensstemmelse med vores mål for at netværke.

Hør om udbyttet og muligheder ved at deltage i Perspektivets netværksarrangementer – og om de lærings- og organisationsteoretiske overvejelser, samt tendenser i tiden, der ligger til grund for skabelsen af Perspektivets Interessenetværk – samt de nye netværkstilbud, der er designet og klar til 2020.

Efter programmets afslutning kl. 19, inviteres du en tur op i Tårnet, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Aalborg midtbys tage, samt til at netværke. Kl. 20 siger vi tak for i aften.

Som oplægsholdere kan du møde:
Sina Harbo, Erhvervskonsulent, Stifter & Ejer af Perspektivet Interessenetværk
Pia Bloch-Nielsen, Karriererådgiver hos Magistrenes a-kasse

Arrangementet er gratis, men billetbooking nødvendig af hensyn til forplejning og lokale – vi byder på kaffe og en sandwich.

Perspektivet skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv. Netværket har intet krav om medlemskab – du er velkommen til de arrangementer, der har din interesse.

Har du spørgsmål til Perspektivet eller problemer med tilmelding, så er du velkommen til at kontakte Sina på kontakt@perspektivet.dk