Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Viden og Netværk

Viden og Netværk

Mød erhvervsnetværket Perspektivet, når vi sætter spot på netværk – på hvilken værdi det giver at deltage i netværksarrangementer – og hvilken værdi vi IKKE får, så vi bruger vores tid i størst mulig overensstemmelse med vores mål for at netværke.

Hør om udbyttet og muligheder ved at deltage i Perspektivets netværksarrangementer – og om de lærings- og organisationsteoretiske overvejelser, samt tendenser i tiden, der ligger til grund for skabelsen af Perspektivets Interessenetværk – samt de nye netværkstilbud, der er designet og klar til 2020.

Efter programmets afslutning kl. 19, inviteres du en tur op i Tårnet, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Aalborg midtbys tage, samt til at netværke. Kl. 20 siger vi tak for i aften.

Som oplægsholdere kan du møde:
Sina Harbo, Erhvervskonsulent, Stifter & Ejer af Perspektivet Interessenetværk
Pia Bloch-Nielsen, Karriererådgiver hos Magistrenes a-kasse

Arrangementet er gratis, men billetbooking nødvendig af hensyn til forplejning og lokale – vi byder på kaffe og en sandwich.

Perspektivet skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv. Netværket har intet krav om medlemskab – du er velkommen til de arrangementer, der har din interesse.

Har du spørgsmål til Perspektivet eller problemer med tilmelding, så er du velkommen til at kontakte Sina på kontakt@perspektivet.dk