Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Vil du med MA til Techfestival?

Vil du med MA til Techfestival?

Vil du have overblik over udviklingen inden for tech-området? Vil du netværke med folk fra en bred vifte af brancher? Er du interesseret i samspillet mellem menneske og teknologi?

Så er Techfestivalen i Kødbyen noget for dig.

MA har købt 20 billetter til festivalen, hvor du kan deltage i mere end 200 events og møde en lang række af de nøglepersoner, der arbejder med ny teknologi. Målsætningen for festivalen er enkel, men ambitiøs: ”We have created Techfestival to find human answers to tech progress. Explore the new leadership, tools, technologies, movements and mindsets for a new direction in tech.”

Inden festivalen mødes vi til en kop kaffe i MA, hvor I har mulighed for at hilse på de andre, der skal afsted, og få talt om, hvordan man bedst netværker til den slags arrangementer.

Deltagelse i bootcampen er obligatorisk.

2. september: Bootcamp
5.-7. september: Techfestival i Kødbyen