Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WALKSHOP: Få en effektiv jobsøgningsstrategi

WALKSHOP: Få en effektiv jobsøgningsstrategi

Har du en plan for din jobsøgning? Eller lader du tilfældet (og de aktuelle jobopslag) styre dine aktiviteter?

Der er mange fordele ved at arbejde struktureret og langsigtet med din jobsøgning: Det giver retning og ro i maven, når du selv har defineret mål og indsatser. Det skærper dit blik for nye muligheder. Og det øger chancen for, at du lander det job, der passer til dig.

Tag med på MA’s walkshop og få input til, hvordan du laver en effektiv jobsøgningsstrategi og en god plan for ugen.

Du skal forberede dig dagen før

Du får tilsendt materiale dagen inden mødet, som du skal læse. Her får du input til, hvordan du strikker en effektiv strategi sammen. Du skal endvidere forberede dig på en række spørgsmål, som bliver omdrejningspunktet for diskussionerne på walkshoppen.

Vi mødes i Frederiksberg Have

Vi har endnu ikke mulighed for at holde workshops på Peter Bangs Vej. Derfor har vi valgt at erstatte den traditionelle workshop med en walk-and-talk mødeform i Frederiksberg Have, hvor der er god plads til at mødes under skyldig hensyn til corona forholdsreglerne.

Der vil deltage to grupper på hver max 9 medlemmer og en karriererådgiver, så vi overholder myndighedernes krav. De to grupper mødes hvert sit sted i haven. Du vil få besked om, hvor du skal møde den karriererådgiver, der er coach for din gruppe.

Efter en kort samlet introduktion sendes I ud i mindre grupper på tre personer, hvor I skal diskutere de spørgsmål, som I hver især har reflekteret over dagen før. Vi mødes løbende til opsamling på diskussionerne.

Husk at holde afstand også i forbindelse med gruppediskussionerne, så vi overholder myndighedernes krav og sikrer hinanden mod smitte.

Hvis det er regnvejr på dagen

Vi krydser fingre for, at vejrguderne er med os. Hvis det regner, flytter vi arrangementet til en anden dag.