MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Webinar: DIGITALISERING – ET ARBEJDSOMRÅDE I VÆKST

Webinar: DIGITALISERING – ET ARBEJDSOMRÅDE I VÆKST

Er du nysgerrig på udviklingen af digitalisering, så deltag i dette webinar med Uffe Koch, som er Digital Business Consultant hos Business Aalborg, hvor han er ekspert i at hjælpe virksomheder med at finde og udnytte potentialerne i digital teknologi.

Digitalisering af virksomheder herunder online tilstedeværelse er ikke blevet mindre vigtig det seneste år, hvilket skaber et endnu større fokus på området både i private virksomheder og den offentlige sektor.

Uanset om der skal laves webshops, online kurser, interaktion på sociale platforme og tænkes nye muligheder, så er der et øget behov for knowhow og dygtige medarbejdere, som kan supportere processen.

Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs – vi glæder os til at se dig!

Teknisk info
Du skal bruge en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, webinaret holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du via mail.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden – så kommer det frem.