Dagpengetælleren er genstartet den 1. september. MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Klik her, og find svar på dine coronaspørgsmål. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Webinar: Digitalisering i kommunerne

Webinar: Digitalisering i kommunerne

Hvad sker der, og hvad betyder det for jobmulighederne?

Der har været fuld fart på digitaliseringen i kommunerne i mange år, men udviklingen er for alvor speedet op under corona epidemien.

Vi har bedt Søren Frederik Bregenov-Beyer, chefkonsulent i KL’s center for digitalisering og teknologi, give sit bud på, hvad der sker lige nu i kommunerne, og hvordan den øgede brug af teknologi, digitalisering og data vil påvirke arbejdsgange, borgere og medarbejdere:

  • Hvad kendetegner den digitale udvikling i kommunerne?
  • Hvilke muligheder skabes der, når fx algoritmer overtager en del af arbejdsopgaverne?
  • Hvor ligger udfordringerne for borgerne, organisationerne og medarbejderne?
  • Og hvilke jobmuligheder opstår der i kølvandet på de nye satsninger – med særligt fokus på muligheder for ikke-it-uddannede.

 

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, kurset holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du typisk via mail dagen før kurset.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.