MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Drømmer du om et friere arbejdsliv i udlandet?

WEBINAR: Drømmer du om et friere arbejdsliv i udlandet?

Mød Ditte Engels Hermansen, cand.mag. i dansk, der er bosat i Leipzig og arbejder freelance som blogger, oversætter, ekstern underviser, anmelder og moderator.

Hør Ditte fortælle om den uforudsigelige vej til freelancebranchen, om balancen mellem branding og lønnet arbejde, mellem kaffemøder og networking. Om at være opsøgende i sprogbranchen, hvor jobopslagene er få og konkurrenterne mange.

Ditte har netop oversat to romaner fra tysk og arbejder nu på den tredje. Sideløbende holder hun online foredrag, modererer tyske læseklubber for Goethe-Instituttet og anbefaler litteratur på forskellige platforme.

Kurset foregår online via Zoom. Du vil få tilsendt link til Zoom forud for arrangementet. Vær i den forbindelse opmærksom på, at der er deadline for tilmelding dagen før kl. 12.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Bookingsystemet viser nemlig kun en måned frem. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden og trykke på Find tider.