Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Fremtidens arbejdsmarked, digitalisering og nye arbejdsformer

WEBINAR: Fremtidens arbejdsmarked, digitalisering og nye arbejdsformer

Er du klar til fremtidens arbejdsliv? 

Fremtidens arbejdsliv er præget af øget digitalisering, øget fleksibilitet, men også øget usikkerhed og flere jobskift end tidligere. Så hvilke kompetencer er der efterspørgsel på? Hvad er humanisternes rolle i et mere digitaliseret arbejdsmarked? Hvad kendetegner de nye generationer på arbejdsmarkedet? Og hvad kan man egentlig stille af krav som nyansat i en stor virksomhed?

Med cases og konkrete råd til det gode arbejdsliv post-corona dykker Astrid Haug ned i en af tidens største tendenser, nemlig det fleksible og digitale arbejdsliv.  

Astrid Haug har prøvet lidt af hvert. Valgkamp i USA, pressechef på Christiansborg, særlig rådgiver, community manager på Berlingske– og nu på syvende år chef i eget firma, Astrid Haug Bureau, hvor hun rådgiver om digital og strategisk kommunikation. Hun har skrevet en håndfuld bøger om sociale medier, digitalisering og kommunikation, og er bogaktuel igen. Derudover er hun medlem af en række bestyrelser, bl.a. Unicef, LTP Group, Bryd Tavsheden og Symbion, og er ofte i medierne for at give sin analyse indenfor digitalisering og politik. Hun er uddannet cand. mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet i 2005. 

NB: Deadline for tilmelding er den 17.9. kl. 12.

Tilmelder du dig senere, er du ikke garanteret at få et link tilsendt, da vi typisk sender link til Zoom dagen før arrangementet.

OBS: Husk at udvide kalenderen til september i bookingsystemet – ellers kommer arrangementet ikke frem.