MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Webinar: Job gennem vikarbureau? Mød en Senior Recruiter fra TempTeam i Odense

Webinar: Job gennem vikarbureau? Mød en Senior Recruiter fra TempTeam i Odense

Jul og årsskiftet betyder typisk færre opslåede jobs at søge. Holder du også øje med de jobmuligheder, der formidles via vikar- og rekrutteringsbureauer? Så se med, når TeamTeam giver et blik ind i deres maskinrum.

TEMP-TEAM
Mød Maria Mardfeldt, der er Senior Recruiter hos TEMP-TEAM i Odense. Maria fortæller blandt andet om, hvilke jobmuligheder du har gennem TEMP-TEAM på Fyn, og hvad du skal gøre for at komme i betragtning til en af disse stillinger.

Maria har bred erfaring inden for afdækning af job- og personprofil, udarbejdelse af kravprofil og stillingsopslag, interviews, test af kandidater, profilanalyser samt færdighedstests. Hun har desuden erfaring fra andre stillinger, og Maria kender vigtigheden af at bruge sit netværk i jobsøgningen.

Fordele ved en vikaransættelse

  • Du har optimale muligheder for at udforske forskellige stillingstyper og afprøve dine evner i forskellige virksomhedskulturer.
  • Du har friheden til selv at bestemme, hvor mange timer om ugen du ønsker at arbejde.
  • Vikarjob kan være din indgang til en fastansættelse – vikariater af længere varighed fører tit til fast job.

Se med og få de gode råd, der skal til for at komme i spil til et job via TEMP-TEAM i Odense.


Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, kurset holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du via mail.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.