Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Job i Miljøstyrelsen?

WEBINAR: Job i Miljøstyrelsen?

Vi har inviteret Miljøstyrelsen til at fortælle om karrieremulighederne i den nye styrelse i Odense. 

Som medarbejder i Miljøstyrelsen, bliver du en del af et engageret hold af kolleger, der er nogle af landets skarpeste eksperter inden for de væsentligste kerneopgaver på natur- og miljøområdet. Så særligt cand.scient.erne kan have glæde af webinaret.

Hvem møder du?
HR-partner Malene Tvedskov (Organisation & Digitalisering) og AC fuldmægtig Gerbrich Koudenburg (Arter & Naturbeskyttelsesenhed) fortæller om Miljøstyrelsen generelt, men bliver også mere fagspecifikke, når Gerbrich fortæller om sin vej ind i Miljøstyrelsen.

Bag om Miljøstyrelsen
På disse sider kan du på forhånd læse mere om Miljøstyrelsens opgaver og organisering, styrelsens fem strategiske fokusområderhvor du kommer til at arbejde i Odensese styrelsens aktuelt ledige stillingerhvad der sker, når du sender os en ansøgning, og du kan blive klogere på, hvorfor medarbejdere har valgt at arbejde i Miljøstyrelsen.

Webinarpraktik
Du behøver en PC/Mac med højtaler, da undervisningen på dette webinar foregår via Zoom. Du vil have mulighed for at chatte med oplægsholderen, men der vil ikke blive tale om samspil mellem webinarets deltagere.

Du vil modtage en mail med link til Zoom.

Vær i den forbindelse opmærksom på, at tidsfrist for tilmelding ligger tidligere end normalt (hverdagen før = tirsdag den 18. august kl. 12).