MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Kultursektoren har brug for humanister

WEBINAR: Kultursektoren har brug for humanister

Vil du blive klogere på, hvorfor humanistiske kompetencer er i høj kurs på landets biblioteker og samtidig lære et “nyt” sprog, der har stor betydning for kultursektoren?

Rådgivningsvirksomheden Seismonaut har gennem de seneste par år arbejdet med at skabe et nuanceret sprog for værdien af kultur. Målet med det nye sprog er at sætte brugerne tilbage i centrum og flytte fokus fra værdi forstået som hårde tal og økonomi til i stedet at fokusere på værdi i form af den betydning brugerne rent faktisk oplevelser. Med andre ord udskiftes værdi med kulturel betydning og med dette fokus flyttes opgaven fra økonomernes bord til humanisternes bord!

Bevægelsen mod kulturel betydning fylder i dag mere og mere blandt kulturinstitutionerne, der i mange år har været set som var de kommercielle produktionsvirksomheder. Værdi og succes har været målt og vejet gennem omsætning og overskud samt evnen til at spare år efter år. Det er med andre ord en sektor, der har brug for dette nuancerede sprog – og ikke mindst nogen som taler det!

I webinaret vil du blive introduceret til, hvordan sproget for kulturel betydning er blevet udviklet, hvordan det kan anvendes til at hjælpe kultursektoren med denne bevægelse, samt hvorfor netop humanister er uundværlige for denne opgave. Der vil blive stillet skarpt på hvad bibliotekssektoren som case og draget paralleller til andre kulturområder.

Målet med webinaret er, at give dig blod på tanden til at komme i gang med at bruge dette nuancerede sprog og få en forståelse for hvordan det spiller sammen med dine kompetencer.
– og hvem ved, måske bliver det næste job du søger en stilling på et bibliotek eller en anden kulturinstitution.

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da oplægget foregår via Zoom. Du vil modtage en mail med link til Zoom.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, arrangementet holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du typisk via mail dagen før kurset.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.