MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Professionsuddannet akademiker fra DPU? Hør om dine jobmuligheder!

WEBINAR: Professionsuddannet akademiker fra DPU? Hør om dine jobmuligheder!

Du er uddannet cand.pæd. i generel pædagogik, psykologi, antropologi, sociologi m.fl. og har måske en professionsbachelor baggrund som lærer, pædagog, socialrådgiver eller andet.  

Så du har en unik profil, hvor du evner at koble praksiserfaring med et akademisk afsæt. Men hvordan får du arbejdsgivere til at se lige præcis dét potentiale? Og hvad er det for nogle kompetencer, du har med dig som professionsuddannet akademiker, som adskiller sig fra andre ansøgere?

Er du nysgerrig på ovenstående, så deltag i dette webinar, hvor du også vil møde to cand.pæd.er, som vil fortælle om deres karrierevej, om valg og fravalg – og om arbejdet som ’læringskonsulent’, som rimer ret godt på professionsuddannede akademikere. 

 

Foreløbigt program:

09:00 – 09:10: Velkommen ved MA

09:10 – 09:30: Dine kompetencer som professionsuddannet akademiker ved/ Gülcan Güven Grud, ­­­­­­­­­­­­­centerleder, Center for Social Rehabilitering, Velfærdsforvaltningen, Vejle Kommune

09:30 – 09:50: Mød Line Brix (cand.pæd i psykologi) og Anders Gilleladen (cand.pæd. i sociologi), læringskonsulenter i Aarhus Kommune

09:50 – 10:25:  Q&A

10:25 – 10:30: Afrunding og tak for i dag ved MA

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten og panelet er synlig og hørbar.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før webinaret holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du via mail.