MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Trapholt – et kunst- og designmuseum på ny kurs

WEBINAR: Trapholt – et kunst- og designmuseum på ny kurs

Corona har ført til en række nye initiativer på formidlingsfronten. Et af de museer, der har haft stor succes med en ny, borgerinddragende tilgang, er Trapholt.

Projekter som LIGHTHOPE, Tæt på Træer og Grænseløse Sting har givet blod på tanden i forhold til at fortsætte ad de nye veje. Og museet har for kort tid siden fået en donation til et større, lignende projekt, CraftVærk.

Vi har bedt museets direktør, Karen Grøn, fortælle, hvad nedlukningen og de nye initiativer har betydet for museet. Samtidig breder hun perspektivet ud til også at give svar på spørgsmål som:

  • Hvordan står museerne netop nu?
  • Har corona haft betydning for museernes formidlingsstrategi mere generelt?
  • Har de nye erfaringer ændret Trapholts syn på museets rolle i lokalsamfundet?
  • Har corona haft betydning for jobmulighederne?
  • Hvilke kompetencer efterspørger I typisk, når I ansætter nye medarbejdere?
  • Hvad er jeres syn på den gode ansøgning?

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da oplægget foregår via Zoom. Du vil modtage en mail med link til Zoom.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, arrangementet holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du typisk via mail dagen før kurset.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.