MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Vil du arbejde med bæredygtighed? Så kom med på Det Grønne Rejsehold 2021

WEBINAR: Vil du arbejde med bæredygtighed? Så kom med på Det Grønne Rejsehold 2021

Krav for at kunne deltage på Det Grønne Rejsehold:

  • Du er nyuddannet fra AAU eller UCN (inden for de seneste 2 år). Alle studieretninger kan søge.
  • Du er ledig ved Jobcenter Aalborg
  • Du er bosat i Aalborg Kommune
  • Du kan deltage i perioden fra 13. september 2021 til 3. november 2021

 

Bæredygtighed vinder ind hos de danske virksomheder som aldrig før og nu om dage ansætter virksomheder medarbejdere, der kun har fokus på at gøre virksomheden mere bæredygtig. Har du interessen for at arbejde med bæredygtighed, har du nu chancen for at opkvalificere dig og få kontakt med nordjyske virksomheder, der er medlem hos Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark (NBE).

På dette infomøde møder du en tidligere deltager på Det Grønne Rejsehold samt projektmedarbejder Julie Veggerby Jensen fra NBE, der vil fortælle om:

  • Hvad er Det Grønne Rejsehold og Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling?
  • Hvordan forløbet kurset?
  • Hvad får jeg ud af kurset?
  • Hvordan ansøger jeg? (ansøgningsfrist er 20. august 2021)

På Det Grønne Rejsehold får kursisterne en god kontakt til flere nordjyske virksomheder og efter kurset hjælper NBE med at matche kursisterne med virksomheder.

I 2020 kom 85 % af deltagerne på Det Grønne Rejsehold (DGR) i job, løntilskud eller praktik efter kurset. Så hop med på infomødet og bliv meget klogere på dine muligheder hos Det Grønne Rejsehold.

Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs – vi glæder os til at se dig!

Teknisk info

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før webinaret holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du via mail.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden – så kommer det frem.