Kontakt

MA Aalborg

Sådan finder du os

MA’s lokaler ligger i centrum af Aalborg i Østerågade 19, 3. sal, 9000 Aalborg – her set med Google Maps. Vi bor ved Nytorv, med indgang i tårnet på hjørnet af Bispensgade og Østerågade.

Personligt møde

Uden tidsbestilling

Karriererådgivning: Du kan benytte dig af åben feedback i forhold til din ansøgning og cv. Det foregår i hovedreglen hver torsdag mellem kl. 13 og 15 – men tjek det venligst her. Her kan du også få sparring på din jobsøgningsstrategi, få svar på hvilke kurser, man kan tage på dagpenge og høre om mulighederne for praktik og løntilskud.

Dagpengeregler: Mandag fra kl. 10.00 – 12.00 og torsdag fra 13.00 til 15.00 kan du få svar på spørgsmål om de overordnede dagpengeregler (udfyldelse af dagpengekort, genoptjening af dagpengeret mv.). I nogle tilfælde, fx ved spørgsmål om efterløn og EØS, kan det være vi må henvise til at ringe til vores kolleger i København på 70 20 39 71.

Med tidsbestilling

Book venligst tid til en karrieresamtale – se mere her.

Aktuelle arrangementer

Her kan du se en liste over vores aktuelle arrangementer i Aalborg.

Fysisk adgang og faciliteter

Du har fysisk adgang mandag til torsdag fra kl. 9.30 til 15.30, fredag fra 9.30 til 13.00. (En sjælden gang kan lokalerne være aflåst, hvis vi er ude af huset – vi sætter en seddel på døren). Har du brug for at benytte kontoret uden for denne åbningstid, kan du låne et nøglekort. Henvend dig i åbningstiden – så kan du låne et nøglekort for et depositum på 100 kr.

Som medlem har du adgang til mødelokale, fag- og dagblade, kopimaskine, printer og pc’er. På pc’erne har du adgang til markedsdatabasen Business Insight, som kan være et godt værktøj til jobsøgning – især til uopfordret jobsøgning.

Det er også her, du lejlighedsvis kan møde Dansk Magisterforening og MP Pension, ligesom vi jævnligt udlejer mødelokaler til andre faglige organisationer.

Parkering

Nærmeste parkeringsmuligheder i Parkeringshuset Ved Stranden, på Sallings parkering eller på Budolfi Plads.

Adgangsforhold for handicappede

Selvom der er elevator i bygningen, er den kun 68 cm bred og derfor formentlig ikke velegnet til kørestolsbrugere. Der er ingen kørestolsrampe i stueplan. MA tilbyder kørestolsbrugere hjemmebesøg.

Ring til kontoret og lav en aftale.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej