Opskrift på salat med paneret feta med Anna Bartels

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Foråret har ramt os, og det har Anna Bartels lækre forårssalat også. Her får du nemlig hendes opskrift på en dejlig og sprød salat med paneret feta til. Velbekomme. 

Opskriften her er en del af den budgetvenlige madplan,
 som vi deler her. 

 

Ingredienser:

  • 1 æg 
  • 200 g feta (blok) 
  • 1 dl hvedemel (for glutenfrit: rismel) 
  • 1 dl sesam 
  • 125 g rucola 
  • 30 cherrytomater 
  • 75 g honning 
  • 1½ øko citron 
  • salt og peber 
  • 1 tsk sukker 
  • smagsneutral olie (til stegning) 

Hvem er Anna?

Jeg elsker at lave mad, og mit hoved er altid fyldt med ideer. Jeg laver opskrifter, som ikke kræver oceaner af tid i køkkenet eller vilde skills og dyre køkkenmaskiner. Noget alle kan være med på med ingredienser, der kan købes i almindelige supermarkeder. Simpel mad og god smag er vigtigt.

Jeg er 28 år og bor i København. Jeg er uddannet i kommunikation og kører mit lille madunivers ved siden af mit arbejde som kommunikatør.

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft. 
  • Halvér tomaterne og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend med 2 spsk olie, sukker og et godt drys salt og peber. 
  • Placer tomaterne med den flade side op og bag dem i en time i ovnen. 
  • Forbered imens feta: Tag tre dybe tallerkener frem. Pisk ægget ud i den ene, fordel hvedemelet i den anden og sesamfrøene i den tredje. 
  • Dup din feta tør med køkkenrulle. Vend det i mel, æg og til sidst sesamfrø. Sørg for at alt er dækket af alle lag ved hvert step. Stil den panerede feta på køl i minimum 30 minutter. 
  • Når der er 10 minutter tilbage af tomaternes bagetid, skal du fortsætte. Lad honning simre i en lille gryde ved middelvarme i 5 minutters tid, til det tykner en smule og bliver mørk gylden i farven. Rør i det ofte. Tag honningen af varmen og rør 2 spsk citronsaft i fra den halve citron. 
  • Imens honningen køler en smule af, skal du lave fileter af den hele citron. Skær enderne af og skær skrællen af citronen. Brug en lille kniv til at skære langs hinderne, så du får fine citronfileter ud. Rør dem ud i honningen. 
  • Tag fetaen ud af køleskabet. Varm en lille pande op til middelvarme med olie, så det netop dækker bunden. 
  • Steg fetaen på alle sider til den er flot gylden og sprød. 
  • Anret salaten med en bund af rucola, paneret feta, langtidsbagte tomater og dryp honning og citronfileter ud over. Riv evt. lidt fintrevet citronskal over til sidst. 

 

Følg med på Instagram, og se Annas billige og nemme madplaner for 2 personer til en hel uge. Her får du mange lækre opskrifter til din aftensmad.   

Værsgo – og velbekomme 😊   

Lyt til en podcast for dig, der snart er færdiguddannet

Husk at anmelde os