Budgetvenlig madplan vol. 10 med Anna Bartels

Vi har igen inviteret vores seje foodie Anna Bartels i både supermarkedet og køkkenet for at lave budgetvenlige madplaner og opskrifter til dig. Det behøver nemlig ikke tage en krig at lave sund og billig mad, når først man har fået idéerne. Så her får du altså en komplet aftensmadplan til en hel uge samt indkøbliste og opskrifter på hele baduljen. Værsgo! 

 

Aftensmad til en uge til to personer for 209 kr. Pr. Person:

Mandag: One pot lasagne  

Tirsdag: Rester af one pot lasagne 

Onsdag: Opgraderede kopnudler  

Torsdag: Quesadillas med bønner, avo og ost – undlad chorizo 

Fredag: Two ingredient bagels med tunsalat  (brug græsk yoghurt i stedet for cremefraiche), pesto og gnavegrønt fra ugen 

Lørdag: Tærte med karamelliserede løg og gedeost  

Søndag: Tøm køleskabet 

  

Her er din indkøbsliste: Husk at købe øko/dansk 🙂

  • 400 g champignon 
  • 1 squash 
  • 1 pose rødløg 
  • Forårsløg 
  • 1 avocado 
  • Frisk timian 
  • 1 bøtte pesto 
  • 300 g hakket okse 
  • Parmesan 
  • Cheddar 
  • 1/4 liter fløde 
  • 1 gedeost rulle 
  • 280 g græsk yoghurt 
  • 6 æg 
  • 1 dåse hakkede tomater 
  • 1 dåse tomatpure 
  • 1 dåse bønner, fx kidney 
  • 1 dåse tun 
  • 1 pakke lasagneplader 
  • 2 pakker kopnudler 
  • 1 pose madpandekager 
  • 1 kg hvedemel 

Hvem er Anna?

Jeg elsker at lave mad, og mit hoved er altid fyldt med ideer. Jeg laver opskrifter, som ikke kræver oceaner af tid i køkkenet eller vilde skills og dyre køkkenmaskiner. Noget alle kan være med på med ingredienser, der kan købes i almindelige supermarkeder. Simpel mad og god smag er vigtigt.

Jeg er 28 år og bor i København. Jeg er uddannet i kommunikation og kører mit lille madunivers ved siden af mit arbejde som kommunikatør.

Basisvarer, du allerede har:

  • 1 løg 
  • 2 fed hvidløg 
  • Sesamfrø 
  • Bagepulver 
  • Sennep 
  • Fuldkornsmel 
  • 1 spsk smør 
  • Balsamico 

 

Følg med på Instagram,og se hvordan Anna laver Two ingredient bagels med tunsalat og mange andre lækre opskrifter til din aftensmad.     

Værsgo – og velbekomme :) 

Lyt til en podcast for dig, der snart er færdiguddannet

Husk at anmelde os