Det er altså smart, det her! En hel kylling kan snildt blive til tre forskellige måltider for to personer. Og det er en rigtig god idé, for så kan vi få mest muligt ud af råvarerne og mest muligt for madbudgettet. Tjek Annas opskrifter ud, og se hvordan du bærer dig ad. Velbekomme.
Opskrifterne er en del af den budgetvenlige madplan, som vi deler her.
Jeg elsker at lave mad, og mit hoved er altid fyldt med ideer. Jeg laver opskrifter, som ikke kræver oceaner af tid i køkkenet eller vilde skills og dyre køkkenmaskiner. Noget alle kan være med på med ingredienser, der kan købes i almindelige supermarkeder. Simpel mad og god smag er vigtigt.
Jeg er 28 år og bor i København. Jeg er uddannet i kommunikation og kører mit lille madunivers ved siden af mit arbejde som kommunikatør.
Pluk resterne af kyllingen fra i går og lav en simpel salat med salat, strimler af gulerødder, ærter og en dressing på olivenolie, soyasauce, fintrevet hvidløg, honning og citronsaft. Smag dig frem.
Suppe på kyllingen med nudler, gulerødder og ærter. Tag skroget af kyllingen og hæld vand over, så det dækker. Smid evt. et groft hakket løg og et par fed hvidløg i og kog i et par timer. Dræn suppen og smid skrog mm. ud. Smag suppen til med soyasauce og peber og server den med kogte nudler, strimler af gulerødder og ærter.