En lækker og simpel frisk sommerpasta med citron-flødesauce og langtidsbagte tomater direkte fra Anna Bartels køkken. En simpel ret med få ingredienser, og så smager den himmelsk. Velbekomme.
Opskriften er en del af den budgetvenlige madplan, som vi deler her.
Jeg elsker at lave mad, og mit hoved er altid fyldt med ideer. Jeg laver opskrifter, som ikke kræver oceaner af tid i køkkenet eller vilde skills og dyre køkkenmaskiner. Noget alle kan være med på med ingredienser, der kan købes i almindelige supermarkeder. Simpel mad og god smag er vigtigt.
Jeg er 28 år og bor i København. Jeg er uddannet i kommunikation og kører mit lille madunivers ved siden af mit arbejde som kommunikatør.
Jeg vil enten foreslå, at du vender tomater, edamame, sauce og pasta sammen og serverer med pinjekerner til, ELLER at du portionsanretter i skåle med pasta, så sauce, edamame, tomater og pinjekerner. Jeg valgte den sidste mulighed.