Lasse B

117 har allerede gjort det

15. december 2011

MA lancerede for præcist en måned siden sitet Bedøm anden aktør, www.andenaktoer.dk. Det er blevet godt modtaget af medlemmerne. Over 100 har allerede været inde og afgive deres vurdering fra en til fem stjerner fordelt på 15 aktørers 34 forskellige afdelinger. 21 har til dato udbygget med en kommentar.

Af Hans Jørgen Wulff, kommunikationskonsulent i MA

Udpluk: Både negative og positive kommentarer
“Jeg har været glad for Ballisager og begge de konsulenter jeg har haft. For mig var det virkelig fedt at jobsøgningskurset kun varede to uger med et godt indhold, og jeg synes ikke tiden var spildt.”

“Min oplevelse af anden aktør er, at man først og fremmest kan bruge konsulenten som sparring, gode ideer og inspiration. Det gode ved min konsulent i jobdk var, at hun gav mig 2 måneder til selv at finde noget relevant løntilskudsjob. Jeg var tidlig ude langt før de 9 måneder, hvor man skal aktiveres efterfølgende. Jeg vil råde alle til at være tidligt ude.”

“Jeg mener, at IKU ikke er gearet til at hjælpe højtuddannede akademikere. En af de mange vejledere fortalte, da jeg spurgte, at hun var vant til at arbejde med ledige produktionsfolk og håndværkere i Vesthimmerland. De enkelte medarbejdere er såmænd flinke nok, men det kompenserer overhovedet ikke for den meget dårlige kvalitet, man bliver budt som ledig.”

Baggrund: MA = Medlemmets Advokat
Nyuddannet kandidat opsøger MA. Hun har hørt, at alle med en længerevarende uddannelse bliver sendt på seks ugers jobsøgningskursus. Det vil hun bare ikke, og hun er også i tvivl, om hun skal melde sig ind i AAK eller MA. MA er ikke anden aktør og sender derfor ikke ledige på kursus og tjener dermed ikke penge på medlemmerne. AAK har indtil nu også været anden aktør.

Et medlem har fået afslag på udbetaling af sygedagpenge fra sin kommune i knap to måneder. MA anker afgørelsen, og i mellemtiden låner vi medlemmet et beløb svarende til de manglende sygedagpenge. Beskæftigelsesankenævnet giver MA ret, medlemmet får sin penge og har tilbagebetalt lånet til MA.

» » Gå selv ind og bedøm din anden aktør og hjælp et andet medlem til at vælge sin

» » Læs debatindlæg i Information 30. november 2011 Gør op med dårlige aktører

» » Læs tidligere artikel i MA-Nyt: Flere grelle eksempler


Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00