Deleøkonomiens nye projekt- og jobmuligheder

31. marts 2017

MA sætter fokus på deleøkonomien med tre spændende arrangementer i København i slutningen af april og starten af maj:

 

1) Tre vinkler på deleøkonomi, 26. april kl. 9 – 12

Hør gæsterne fra tænketanken DEA, Dansk Industri og firmaet Mover drøfte:

  1. de nye krav til deleøkonomiske virksomheder, platforme og medarbejdere
  2. fremtidens arbejdsmarked inden for det deleøkonomiske område, hvor netværk og flere åbninger for freelance ansættelser er en del af den nye dagsorden
  3. hvordan en deleøkonomisk virksomhed inden for transport ser på udviklingen og kompetencerne hos kommende medarbejdere.

2) Deleby – nye deleøkonomiske idéer og forretningsmodeller, 2. maj kl. 9.30 – 11.

Få status på ”Deleby”-projektet og den aktuelle udvikling inden for deleøkonomi, når MA får besøg af projektets leder Anne Grave samt Emmy Laura Perez Fjalland tilknyttet Deleby.

Projektet inkluderede deleøkonomiske iværksættere, etablerede virksomheder og organisationer samt syv danske kommuner, der alle delte erfaringer og afsøgte muligheder for partnerskaber på området.

 

3) ”Tanker, der tæller” om deleøkonomien, 16. maj kl. 16 – 18 

Med jævne mellemrum inviterer MA medlemmer og samarbejdspartnere til at få udvidet horisonten ift. et aktuelt emne. Denne gang handler det om deleøkonomi:

Hvad betyder deleøkonomi for fremtidens arbejdsformer – og for beskæftigelsen i Danmark? Og hvad kan vi gøre i Danmark for at fremme mulighederne ved deleøkonomien og håndtere udfordringerne?

For at gøre os klogere har vi inviteret Steen Hildebrandt fra CBS, Josephine Fock fra Alternativet, og Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne, ligesom vi vil invitere en deleøkonomisk virksomhed eller organisation.
(Sæt kryds i kalenderen – og se lige straks mere her på hjemmesiden om dette arrangement).

 

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00