Generalforsamling! Mød din a-kasse + debattér med Verner Sand Kirk

23. november 2017

Torsdag den 23. november kl. 17.00-20.00 hos MA på Frederiksberg – for alle medlemmer. Tilmeld dig nu!

Mød din bestyrelse, når de beretter om, året der gik, og årene der kommer i Magistrenes A-kasse. Og spørg dem, hvis der er noget, du vil vide. Den offentliggjorte beretning fremgår her.

Måske det politiske spil om dagpengesystemet har din interesse? Så kan du også møde en person, der om nogen kan stave til dagpenge. Oplev Verner Sand Kirk, direktør i Danske A-kasser, når han indleder generalforsamlingen med at sætte spot på de mange forringelser.

Program

Kl. 17.00: Debat med Verner Sand Kirk
Danmarks Mr. Dagpenge og direktør i brancheforeningen Danske A-kasser (tidl. AK-Samvirke) Verner Sand Kirk er kendt som en vedholdende kritiker af skiftende regeringers forringelser af dagpengesystemet. Vi tør godt love et engageret indlæg, når Verner udstiller politikernes besættelse af dagpengeforringelser. Verner stiller op til en forhåbentlig levende debat med spørgsmål og synspunkter fra medlemmerne.

Kl. 18.30: Den formelle del + sandwich og drikkevarer
Du kan bestille generalforsamlingsmaterialet tidligst 14 dage før på rjo@ma-kasse.dk eller på 35 86 68 49. MA yder tilskud til transport til og fra generalforsamlingen – og byder også på lidt til gane og mave.

Kl. 20.00: Tak for i dag!

Tilmeld dig nu, tak!

(Pdf-udgave af invitation her)

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00