Lasse B

Gratis tilbud fra Vinterakademiet til nyuddannede om Urban transformation

09. januar 2015

Er du studerende eller nyuddannet og interesseret i fremtidens byggeri og byplanlægning? Du behøver ikke at være ekspert i grøn adfærd, bæredygtighed, renovering og transformation – det bliver du forhåbentlig.

Vinterakademiet er for kandidatstuderende og nyudannede (med afgangseksamen 2010 og frem) fra følgende danske uddannelsesinstitutioner: Arkitektur og Designskolerne, Ingeniøruddannelserne, DTU, Roskilde Universitet, Københavns Universitet, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, CBS, Syddansk Universitet og IT-Universitetet.

Det er gratis at deltage i Vinterakademiet, og du vil få et kursusbevis ved deltagelse. Vi skal have modtaget din tilmelding senest den 9. februar.

For at renoverings- og transformationsprojekter bliver vellykkede, er bredt sammensatte teams en nødvendighed. Vi skal nedbryde siloer og samarbejde på tværs af faggrupper – også med andre end de traditionelle bygfaglige uddannelser.

En uge med spændende oplæg og workshops, virksomhedsbesøg og casecompetition om bæredygtighed i byggeri og byplanlægning – fokus er på det eksisterende byggeri i urbane områder.

Du vil blandt andre møde Københavns stadsarkitekt Tina Saaby, videnschef i CONCITO Torben Chrintz, leder af 3XNs innovationsenhed GXN Kasper Guldager, partner i Henning Larsen Architects Signe Kongebro, bæredygtighedschef i NCC Vibeke Grupe Larsen, partner i Noldus&Bendtsen Vera Noldus.

Vinterakademiet er et initiativ af Danmarks grønne tænketank CONCITO, entreprenørvirksomheden NCC og Noldus&Bendtsen.

Med Vinterakademiet ønsker CONCITO, NCC og Noldus&Bendtsen at give den næste generation et kompetence- og vidensløft samt et tværfagligt netværk. Det er jo i høj grad de kommende professionelle, der skal sikre en ny grøn adfærd og praksis i byggeriet.

/ Læs mere om programmet
/ Tilmelding

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00