Lasse B

Har du spørgsmål til den nye joblog?

02. juli 2015

FAQ om den nye joblog

Som du måske allerede har bemærket, ser jobloggen anderledes ud.

Hvor er min ’gamle’ joblog? Din joblog er automatisk blevet lukket og sendt den 30.06.2015. Du finder den i Sendt post på MA’s selvbetjening. Hvis du ikke har fået noteret alle dine jobsøgninger frem til udgangen af juni, skriver du dem blot ind i den ’nye’ joblog (med en dato, der ligger tilbage i tiden). Det er selvfølgelig også i den nye joblog, du skriver dine nye jobsøgninger ind. Det skal du gøre hver uge fra nu af.

Hvordan udfylder jeg den nye joblog? Jobnet.dk har lavet en udmærket vejledning til dig som ledig – den finder du her (vælg den, der hedder ”2015_06_26_Saadan_arbejder_du_med_jobsoegningslog.pdf” – den midterste af de tre pdf’er).

Du skal som minimum udfylde flg. obligatoriske felter i jobloggen:

  • Ansøgningsdato
  • Virksomhedens navn + by/postnummer
  • Stilling
  • Opslået/uopfordret
  • Fuldtid/deltid
  • Søgemetode (skriftligt/telefonisk/personligt)

Andre felter:

  • ’Vigtige opgaver’ – er ment som en hjælp til at strukturere din jobsøgning. Den er ikke obligatorisk ift. rådighedskravet.
  • ’Status’ – husk, at ’Afventer’ ikke tæller med ift. rådighedskravet. Det tæller først, når jobbet er søgt. Notér gerne status på de enkelte job løbende.

Hvordan sender jeg den nye joblog? Du skal ikke mere sende jobloggen! Du skal kun gemme, hver gang du har indført en ny jobsøgning. Vi kan se det, lige så snart du har gemt.

Skal jeg udfylde jobloggen både på jobnet.dk – og hos MA? Nej! MA’s joblog er blevet integreret med jobnet.dk’s joblog – og de kan ’tale sammen’. Det betyder, at ændringer slår igennem begge steder, så du kun behøver at opdatere ét sted.

Husk at Fremover skal du løbende – hver uge – registrerer dine jobsøgningsaktiviteter i jobloggen. Du skal oploade ansøgningen til et søgt job mindst hver fjerde uge, og gerne oftere.

 

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00