Lasse B

Hvor mange vil have efterlønsbidraget tilbage?

26. april 2012

Har du besluttet dig til at få udbetalt dit efterlønsbidrag?

Du har endnu god tid til at beslutte dig. Sidste frist er først 1. oktober 2012. Efter den 1. oktober kan du til hver en tid få overført dit efterlønsbidrag til en pensionsordning, hvis du finder ud af, at det er en god løsning for dig.

Ønsker du at blive i ordningen og fastholde fordelene, skal du ikke foretage dig noget.

MA lukkede op for udbetaling den 2. april. Efter tre uger har vi udbetalt over 160 mio.kr. til nu forhenværende medlemmer i efterlønsordningen.

MA havde pr. 31. marts 21.335 medlemmer, som betalte til efterlønsordningen. Indtil nu har 4.618 bedt om at få efterlønsbidraget retur. Det svarer til 21,6 pct.

“Vi stiller os gerne til rådighed med alle de oplysninger, vi kan, for at vores medlemmer kan træffe deres valg,” udtaler afdelingschef Lisbeth Andersen, “men vi kan desværre ikke tage beslutningen for dem. Der er altid en række individuelle forhold, der skal tages i betragtning. Fx hvordan ens pensionsformue er, om man forventer at få behov for et seniorjob eller  om man vil arbejde til folkepensionen. Der er stadig tid til at tænke sig godt om.” udtaler afdelingschef Lisbeth Andersen. “Medlemmerne har betjent sig selv via MA Selvbetjening, og det har heldigvis fungeret så tilfredsstillende, at langt de fleste har fået deres penge med det samme.”

>> Læs også hvad Annike Kjær Hansen gjorde

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00