Lasse B

Iværksætterpilotordningen søger nye talenter

20. februar 2015

Som nyuddannet eller studerende på universitetet kan du starte egen virksomhed som iværksætterpilot og få 15.000 kr. om måneden samt rådgivning. Ansøgningsfristen er 15. april 2015.

Der er brug for, at flere unge fra universiteterne bliver iværksættere. Det skal iværksætterpilotordningen hjælpe til med ved at sikre de unge det økonomiske fundament, som er så vigtigt, når man starter virksomhed for første gang.

Skal det lykkes at få flere unge til at prøve sig selv af som virksomhedsejere, er det helt afgørende, at der bliver vist tiltro til den satsning, som iværksætterne selv foretager – med deres økonomiske tryghed som indsats.

Ny ansøgningsrunde til iværksætterpilotordningen 

Regeringens iværksætterpilotordning, som blev skudt i gang ved årsskiftet, kører nu for fulde omdrejninger. De første 40 iværksætterpiloter er blevet udvalgt og i løbet af foråret, skal der findes 40 til.

Læs mere om 2. ansøgningsrunde til iværksætterpilotordningen
/ Læs mere om ordningen

Formålet med iværksætterpilotordningen er at udvikle nye vækstvirksomheder og inspirere flere nyuddannede og studerende fra universiteterne til at starte egen virksomhed. Det er en god ide og en god forretning for Danmark. For Innovationsfondens undersøgelser viser, at det netop er iværksættere med en akademisk uddannelse bag sig, der skaber de hurtigst voksende virksomheder.

Læs mere om Innovationsfondens undersøgelse

Kilde: Akademikernes hjemmeside 20.02.2015

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00