Lasse B

Jeg skulle alligevel ikke være ejendomsmægler

20. januar 2014

Hver måned trækker MA lod om en iPad blandt månedens nye medlemmer. Michael Ellegaard Jensen læser historie på Aalborg Universitet og vandt i november måned 2013.

Af Kasper Mølgaard, udviklingskonsulent i MA

Michael betegner ikke sig selv som en klassisk humanist:

– Oprindeligt var min plan at blive advokat eller ejendomsmægler eller noget i den dur, men i løbet af handelsskolen ændrede jeg mig og besluttede, at jeg ville være gymnasielærer. Dette hænger klichéagtigt sammen med, at jeg på handelsskolen havde en lærer i samtidshistorie, som jeg syntes brændte for sit fag og gav interessen videre til mig.

Denne stafet vil Michael gerne hjælpe med at give videre til nye generationer. For ham faldt valget naturligt på historie og religionsvidenskab:

– Jeg har altid ment at historie er en vigtig forudsætning for at være et alment dannet menneske, fordi man gennem historien får en indsigt i meget andet, end blot hvad der foregik for 10, 100 eller 1000 år siden. På samme måde fortæller religionsvidenskab en masse om mennesket som væsen i forskellige kulturer.

Michael regner med at være færdig med specialet i løbet af 2015. Dernæst kan gymnasieskolen forhåbentligt regne med at modtage en ansøgning fra ham.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00