Lasse B

Nicolai Juhler er tovholder

23. august 2016

1. Du tog titlen TOVHOLDER på dig. Hvordan fik du solgt den videre på Folkemødet?

Jeg valgte titlen som TOVHOLDER på Folkemødet, da den dækker min baggrund og styrker i et job.

Jeg er en stærk projektleder, der har tråd i det, jeg laver, og leverer et stærkt produkt.

Og som entreprenant idehistoriker kan jeg kombinere viden og skabe løsninger, der tilgodeser flere aspekter. Det var derfor en god beskrivelse af mine kompetencer, som jeg nemt kunne formidle videre.

2. Hvilke kontakter nåede du at etablere, både de helt løse og de mere konkrete?

Jeg talte med nøglepersoner i forskellige organisationer og virksomheder. Personer, der kan hjælpe mig videre ind i systemet til et godt jobmatch.

Flere af dem aftalte jeg at skrive til efterfølgende, og andre fik jeg anbefalet at tage kontakt til. Så jeg har nogle fine muligheder at gå videre med.

3. Hvad var din største oplevelse på Folkemødet?

Det var at møde udviklingschefen fra Kolding Kommune, der var meget inspirerende og konsekvent i sin måde og vilje til at skabe en moderne kommunestruktur.

Et inspirerende møde, hvor jeg ikke kunne lade være med at gå i dialog med ham efterfølgende og fik lyst til at arbejde med ham om at skabe rammerne for den udvikling.

4. Hvordan blev du modtaget, når du var opsøgende?

Jeg blev modtaget med interesse. Jeg talte med flere om projekter og muligheder og valgte den strategi at tale med dem om deres projekt, inden jeg fortalte, at jeg var interesseret i et job hos dem.

Det gav mig mulighed for at demonstrere min interesse og viden på deres felt. Interessen var selvfølgelig størst der, hvor min profil havde mest relevans.

5. Hvordan har Folkemødet beriget din videre jobjagt?

Jeg har fået åbnet min jobjagt med nye områder, jeg kan søge indenfor, og har givet mig nogle konkrete kontakter, jeg følger op på.

Det har givet mig ny energi og en ide om, hvor jeg skal lede efter jobåbninger for en profil som min.

Det gav mig muligheden for at komme personligt i kontakt med repræsentanter for mange virksomheder og organisationer i stedet for en telefonomstilling.

Nicolai Juhler

Nicolai er en erfaren TOVHOLDER med udgangspunkt i sin uddannelse i idéhistorie og begivenhedskultur. Han vil være den perfekt eksekverende projektleder, når det gælder strategier og projekter, hvor han kan tænke kreativt og få afleveret til tiden. Bonusinfo: Underviser gerne i projektledelse. Tænk, hvad det kan føre til.

 

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00