MA har fået en ny hjemmeside

05. december 2016

Det skal være lettere at finde det, man skal bruge.

I dag 5. december har MA ændret sin hjemmeside. Det er der fire gode grunde til:

  1. Medlemmerne er ikke tilstrækkeligt tilfredse med den hidtidige hjemmeside. Det er fx svært at finde rundt – og frem til diverse regler.
  2. Hjemmesiden er en central informationskanal for både medlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere – det stiller krav om et mere brugervenligt site, som lever op til web-konventioner for navigation, søgning og tekstformater.
  3. Hjemmesiden skal bedre evne at inspirere medlemmerne i deres jobjagt. Så vores tilbud skal være lette at finde.
  4. Endelig er der tidens tand, som uvilkårligt betyder, at en hjemmeside efter bare et par år fremstår lidt gammeldags og tung. En visuelt skarpere og mere moderne hjemmeside var påkrævet.

Selvbetjeningen er som før. Brug linket i toppen

Når du skal udfylde ydelseskort (dagpengekort og efterlønskort), bliver du mødt af et kendt univers.

Vores selvbetjening er en særskilt hjemmeside, som vi moderniserede tidligere på året.

Vores medlemstilbud lige for næsen

Vi tydeliggør vores mange medlemstilbud til dig. De nyeste vil altid blive vist på forsiden.

Nemmere navigation

Vi kan ikke gøre så meget ved de næsten 30.000 siders a-kasse lovgivning.

Men vi kan forhåbentlig guide og navigere dig bedre igennem. Brug fx det store søgefelt i toppen af alle sider til hurtigt at finde det, du leder efter.

Masser af brugbare nyheder

Vi samler alle nyheder, også de inspirerende medlemshistorier, i en særskilt nyhedssektion, som også viser de seneste Facebook-nyheder.

Nyhedsbrevet MA-Nyt, som har eksisteret i seks år, ændrer navn til Nyheder og revitaliseres inden for en måned eller to.

Seks års inspirerende jobhistorier fra medlemmerne, politiske indlæg fra bestyrelsen og MA’s ekspertise om arbejdsmarkedet er ført over på den nye hjemmeside og dermed stadig tilgængelig.

Vi vil fremover både udsende nationale nyhedsbreve til vores beskæftigede medlemmer, efterlønnere og studiemedlemmer – og skræddersyede regionale nyhedsbreve fra dit eget MA-kontor til vores ledige medlemmer.

Vil du i kontakt med os?

Du kan ringe som sædvanlig.

Vil du skrive, skal du fortsat bruge vores selvbetjening, som er NemID-sikret.

Nogle medlemmer har hidtil også benyttet en anden digital indgang til MA: ’kontaktformularen’. Den er imidlertid ikke NemID-sikret, så den er væk. Vi beklager over for de medlemmer, som har vænnet sig til at benytte denne indgang, men på grund af sikkerhed og økonomi henviser vi al medlemskommunikation til selvbetjeningen.

Dertil kommer, at vi løbende informerer om aktuelle forhold på selvbetjeningen. De informationer vil vi gerne være sikre på, at alle medlemmer ser.

Skriv, hvis noget driller

Selv om vi har testet rigtig meget, skal der nok være nogle links, der ikke virker, eller søgeresultater, som ser underlige ud. Eller noget helt tredje.

Så … hvis noget mangler, hvis noget er forkert, hvis noget ikke virker … skriv venligst til input@ma-kasse.dk – vi kigger på det med det samme!

Du kan også skrive i kommentarfeltet nedenfor – på forhånd stor tak.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00