Lasse B

Pressemeddelelse: Vi har brug for en stærk brancheorganisation til gavn for de ledige

06. januar 2014

MA har i dag, den 6. januar, sendt denne pressemeddelelse ud:

Flere medier bringer i dag historien om, at Akademikernes trækker sig ud af det fælles samarbejde i a-kassernes brancheorganisation, AK-Samvirke.

Magistrenes A-kasse mener som akademisk a-kasse for humanister og scient.er, at det er en forkert beslutning og vil fortsat bakke op om det vigtige og nødvendige arbejde for at forbedre forholdene for de alt for mange ledige. Det sker blandt andet gennem en fælles stemme i AK-Samvirke.

”I MA mener vi, at det er nødvendigt at arbejde politisk for at råbe politikerne op, når dagpengeforringelser får alvorlige økonomiske og personlige konsekvenser for de ledige. Vi har den daglige kontakt med dem og kender deres situation indgående,” udtaler MA’s formand, Frederik Dehlholm.

MA har specielt arbejdet for at få fjernet begrænsningen på de supplerende dagpenge, for at få genoptjeningskravet sat ned til tre måneders arbejde og for at reglerne for selvstændige gøres mere fleksible, så de faktisk støtter det iværksætteri, Danmark har brug for.

Direktør i MA, Hans Peter Messerschmidt Andersen, overtager i øvrigt pladsen i AK-Samvirkes bestyrelse efter Akademikernes.


 

Læs historien på avisen.dk.

 

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00