Lasse B

Psykologi er også politik og biologi

15. december 2011

MA har haft en stor tilgang af studiemedlemmer i 2011.  Én af dem er stud.psych. Marie Isolde Müller, som blev november måneds vinder af en iPad2. Alle nye medlemmer deltager automatisk i lodtrækningen.

“Jeg studerer psykologi på Aalborg Universitet og er netop startet på mit syvende semester, dvs. jeg er i gang med min kandidat og har her valgt retningen ‘konsultativt arbejde i organisationer’. Mit valg af psykologistudiet er måske lidt utraditionelt, da den udspringer af en kombination af mit politiske engagement som aktiv ungdomspolitiker og min interesse  for det helt konkret biologiske. Psykologistudiet favner begge felter, og jeg har derfor specialiseret mig i mennesket i interaktionen, altså arbejds- og organisationspsykologien,” fortæller Marie. “Jeg kan især godt kan lide, at uddannelsen kan rumme min løbende interesse for og holdningsskift til, hvad jeg vil bruge den til.  Og først og fremmest kunne jeg altså godt tænke mig at arbejde med de menneskelige interaktioner både inden for og uden for arbejdspladsen.”

Mit studiejob skal være relevant
Foreløbig har Marie været på et meget vellykket udlandsophold i Spanien på udveksling. Hun kom hjem med en kæmpe videns- og læringsdeling.  Opholdet har givet hende blod på tanden til at tage af sted igen efter praktikken og gerne til lidt andre himmelstrøg for på den måde at lade sig kvalificere og inspirere. Hun står måske også over for et nyt studiejob, da hun skal til samtale i nær fremtid. Hun har fokuseret meget på, at jobbet skal være studierelevant. Heldigvis er der en del praktik undervejs i studiet.

“Jeg meldte mig ind i MA, efter at have snakket med venner både fra mit eget studium og andre studier. Jeg mødte MA på en stand på universitet og satte mig grundigt ind i detaljerne gennem MA’s pjecer.  Og så har jeg hørt enormt positivt om MA’s jobsøgningsarrangementer,” slutter Marie.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00