Lasse B

Velkommen i MA til medlem nr. 65.000

22. august 2014

Stud.scient. Nanna meldte sig ind i MA som studiemedlem den 20. august og blev dermed det femogtresindstyvende medlem af MA.

Hun studerer på den naturvidenskabelige bacheloruddannelse på RUC og skal i gang med sit femte semester.

– Valget af min uddannelse er baseret på en langvarig interesse for biologi. Jeg havde svært ved at bestemme mig for, hvilken retning inden for biologien som tiltalte mig mest, så jeg valgte NAT-BACH på RUC, fortæller Nanna.

Hun finder studiemiljøet fedt på RUC, og mener der bliver gjort meget for det sociale på campus. Der er god stemning og dejlige mennesker, der er med til at gøre det meget mere tiltalende at blive på RUC, så den faglige tid, der skal lægges i studiet, bliver lidt hyggeligere.

– Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg vil eller kan bruge min uddannelse til. Lige nu fokuserer jeg mest på at fordybe mig i emner, som vækker min interesse, og så tænker jeg – måske lidt naivt – at det rigtige job nok skal komme. Men jeg har nu leget lidt med tanken om at blive naturvejleder.

Nanna var rusvejleder på studiet og kom i den forbindelse i kontakt med MA’s studenterkonsulenter på RUC. De skulle egentlig fortælle Nannas ruslinge om vigtigheden af at være medlem af en a-kasse og fagforening.

– Da slog det mig, at jeg havde glemt alt om a-kassen selv, slutter Nanna.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00