Lasse B

Velkommen på Peter Bangs Vej

06. juni 2013

Den 31. maj 2013 flyttede MA fra de gamle lokaler i Mimersgade til Peter Bangs Vej 30, hvor vi nu bor som nabo til DM.

Det er vi glade for. Vi har fået meget bedre og mere lyse lokaler, og specielt er de medlemsvendte lokaler en klar forbedring – nyindrettede og lækre. Vi vil fremover kunne deles med DM om mødelokaler og forskellige aktiviteter. Det glæder vi os til. Vi vil senere fortælle om de kommende forbedringer i medlemsservicen.


Afdelingschef i MAJob Marianne Rossander i den nye reception. Foto: Stefan Kai Nielsen 

Vi har allerede besluttet at slå vores studenterkonsulenter sammen med DM’s. Det skulle give større effekt for lidt færre penge.

Bliver det ikke for dyrt? Nej, selvom de medlemsvendte lokaler er bedre, så har vi sparet på kvadratmeterne i kontorerne og har dermed fået en husleje, der alt i alt er lidt lavere end den tidligere.

Velkommen i vores allesammens nye lokaler. Kig forbi og se, hvordan vi har indrettet os. Den officielle velkomstreception bliver dog først holdt efter sommerferien, torsdag den 29. august kl. 16.

Derudover kan jeg fortælle, at vi har valgt ny næstformand i bestyrelsen. Det er Per Clausen valgt på Medlemmerne i centrum – samarbejdslisten. Per erstatter Einar Carstensen, der har siddet i MA’s bestyrelse i rigtig mange år. Einar er faldet for den aldersdiskriminerende lovregel, der udelukker én fra a-kassemedlemskab, når man fylder 65 år. Ny i bestyrelsen i stedet for Einar er Linda Nielsen fra GL-listen.   

Frederik Dehlholm
Formand for MA

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00