Vi skal blive endnu skarpere på at gøre den vigtige forskel

01. november 2012

Knap 3.000 medlemmer ville gerne fortælle, hvor MA gør det godt og hvor der er plads til forbedringer. Så tak til alle, der gav sig tid til det. Her følger hovedkonklusionerne af MA’s store medlemsundersøgelse gennemført i august måned 2012. Vi spurgte både ledige og beskæftigede.

Af Hans Jørgen Wulff, kommunikationskonsulent i MA

– MA lever af tilfredse og loyale medlemmer. Jeg er derfor glad for, at vi på mange områder leverer varen, som vi skal. Vores ledige medlemmer forventer fx, at vi udbetaler ydelser korrekt og til tiden, og tilfredsheden på dette punkt er generelt i orden. Og så er jeg ekstra glad for, at medlemmerne synes, vi er en troværdig a-kasse, der møder dem med respekt, udtaler MA’s direktør Hans Peter Messerschmidt Andersen.

– Jeg tror, at ikke mindst vores arbejde med at gå foran er blevet vurderet positivt af medlemmerne. Vi er medlemmets advokat og hjælper mange, der kommer i klemme systemet. Vi har været innovative, når det gjaldt om at skaffe større frihed og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af de obligatoriske møder i MA, som har kunnet kombineres med vores mange frivillige tilbud. Nu er der også åbnet for telefonisk eller elektronisk rådighedsgodkendelse.

Her skal vi blive bedre

Men som i alle organisationer er der plads til at øge kvaliteten, og undersøgelsen viser, at MA især skal blive bedre til at skabe udbytte af vores job- og karriererådgivning. Konkret skal vi blive bedre til at rådgive om jobsøgning og til at hjælpe med udarbejdelse af cv og ansøgninger.

– Vi er klar over, at det er på udbyttet af medlemskabet, vores fokus skal ligge, siger Hans Peter Messerschmidt Andersen. Vi er blevet bekræftet i, at vi fortsat skal kunne give mere tryghed og flere muligheder for vores medlemsgrupper. Vi skal blive endnu bedre til at bruge vores viden om medlemmernes uddannelser og arbejdsmarked og vores kendskab til de muligheder, der ligger i a-kassesystemet til konkret hjælp, råd og vejledning, så det gør en mærkbar forskel for vores medlemmer, når de er ledige.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00