Lasse B

Vi søger en karriererådgiver i København

28. januar 2015

Som karriererådgiver skal du være med til at realisere MA’s overordnede målsætning om at hjælpe vores medlemmer hurtigt i arbejde og til at implementere vores strategi om en styrket virksomhedsrettet indsats.

Rådgiver med indsigt og stor viden

Du skal medvirke til at styrke MA’s position på markedet som a-kassen for højtuddannede – særligt humanister og scient.er.

I MA bliver du en del af en afdeling på 34 engagerede og erfarne kollegaer med 18 ansat i København, fem i Odense, otte i Aarhus og tre i Aalborg.

Dine primære opgaver bliver at:

  • udvikle og afholde virksomhedsrettede medlemsarrangementer
  • vejlede vores medlemmer i processen fra ledighed til job
  • afholde individuelle karriere- og rådighedssamtaler
  • udvikle og afholde workshop i kompetenceafklaring og jobsøgning
  • vejlede ledige medlemmer om dagpengereglerne.

Du skal kunne samarbejde på tværs i organisationen med vores jurister, forsikringsrådgivere, kommunikationsmedarbejdere og studenterkonsulenter.

Din hverdag vil blive præget af tæt samarbejde og stor fleksibilitet i opgaveløsningen.

Robust akademisk medarbejder

Du har en akademisk baggrund – gerne som cand.scient. Du har et solidt kendskab til det akademiske arbejdsmarked og kender vores medlemmers muligheder i markedet. Du har især viden om vores scient.ers arbejdsmarked bl.a. pharma og miljø. Du har et stærkt netværk og forstår at bruge det aktivt.

Du kan arbejde virksomhedsrettet og kan sælge MA udadtil, trives med opsøgende arbejde og har erfaring med brugen af sociale medier og kan se muligheder for at anvende dem.

Du har:

  • konkret erfaring med rådgivning og undervisning
  • stærke projektlederkompetencer
  • gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt
  • erfaring med at tilrettelægge og styre større arrangementer med flere forskellige interessenter.

Du er udadvendt, stabil med en personlig robusthed og kan i en travl hverdag holde overblikket samtidig med fokus på detaljen. Du er samtidig innovativ og iderig og kan få tingene til at ske i en relativ stramt styret ramme. Med udgangspunkt i medlemmets behov er du serviceorienteret og kvalitetsbevidst.

Ansættelse

MA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, der afspejler din erfaring og baggrund med løn- og ansættelsesforhold efter overenskomst mellem MA og AC. Vi har kantine- og frugtordning, og vi har en ugentlig arbejdstid på 37 timer og flextid.

Tiltrædelse

Du skal starte 1. april 2015.

Ansøgning

Send din ansøgning pr. mail til jobansoeg@ma-kasse.dk og angiv ”Karriererådgiver i København” i emnefeltet, så vi har den senest 16. februar 2014, kl. 10.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 19. februar.

Hvis du vil vide mere om jobbet

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos leder af MAJob-Kbh. Maj Flounders tlf. 27 12 71 02 eller mfl@ma-kasse.dk.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00