Lasse B

Win-Win. Vi elsker arbejde!

18. august 2011

Teatergruppen 770° Celsius har lavet en seværdig debatforestilling om aktivering og ledighed og om drømmene om noget mere her i livet.

Af kommunikationskonsulent i MA, Hans Jørgen Wulff

Du har sikkert også mødt Tom og Ken i det virkelige aktiveringsliv. Den gode og den onde. Jobkonsulent Tom, der prøver at få systemet til at glide ved lidt (for) smarte lokumsaftaler for den ledige, og ditto Ken, der ikke er bleg for at true med at tage dagpengene væk, hvis de ledige ikke gør som de skal.

Egyptologen med en kræftsyg mor, folkeskolelæreren med lav selvtillid, tømreren, der altid har klaret sig selv med , bankmanden, der er afhængig af struktur, den ufaglærte, der dumper i konstant og den højtuddannede, der modsat gør alt for ikke at dumpe menneskeligt igennem møder alle Tom og Ken og hinanden på Jobcentret i aktiveringscirkusset. Her vikles alle tråde og skæbner ind i hinanden.

Der skal en skæbnens ironi med fyring af jobkonsulenterne og et kursus i USA for at tilegne sig Kentucky-metoden til for at løse det hele op. Tom og Ken er blevet anden aktør og tager de seks ledige på internat. Her bliver det for alvor grænseoverskridende.

Ender det så i en win-win situation? Er der en løsning på systemets regeltyranni og privatiseringens kassetænkning? Teater 770° leverer ikke løsningen, men i stedet en perspektiverende kaudervælsk opløsning, forløsning, udløsning for alle seks ledige.

Gå selv ind og se. Det er en absolut seværdig forestilling, og de ni aktører på scenen leverer suverænt skuespil, medspil og modspil.

For mere info: http://teater770.blogspot.com/

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00