Ram plet med scient.-jobbet, du sigter på

I september måned har vi målrettet en række workshops til dig som scient. (naturvidenskabelig  baggrund). Her får du konkrete værktøjer, så du kan præsentere dig og dine kompetencer på en optimal måde over for din potentielle arbejdsgiver.  

1. Få styr på dine kompetencer (31. august kl. 9-12). Denne workshop er særligt målrettet dig som scient. Få en introduktion til enkle redskaber, der kan give et mere præcist billede af, hvad du er i stand til i kraft af den uddannelse og de forskellige erfaringer, du bærer med dig.

2. Ansøgning og cv (10. september). Hvert andet MA-medlem med naturvidenskabelig baggrund i Region Hovedstaden, som landede et job, fik jobbet via en opslået stilling. På denne workshop fokuserer vi på at optimere din ansøgning på opslåede stillinger, men du vil også blive skarpere på, hvordan du kan arbejde med uopfordrede ansøgninger.

3. Kom godt i gang med LinkedIn (26. september) Også når du har en naturvidenskabelig baggrund er dit netværk – og din potentielle arbejdsgiver – aktivt til stede på LinkedIn. Er du ny på LinkedIn? Eller trænger din profil bare til en opstrammer? Så kom til denne workshop.

Har du også set:

Mød Novo Nordisk (19. september).  Selv om du måske ikke har planer om at arbejde i netop Novo Nordisk, får du ved dette arrangement et konkret indblik i, hvad life science-virksomheder lægger vægt på, når de ansætter naturvidenskabeligt uddannede medarbejdere.

Hvordan kan du kick-starte en karriere i life science, hvis du er nyuddannet scient. eller ikke har joberfaring fra branchen?
Se videoen med det svar, Camilla Bjergegaard, Product Quality Manager hos Chr. Hansen, gav, da hun besøgte MA.

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00