Sådan sparer du penge på bøgerne fra din pensumliste

Studerende bruger i gennemsnit 2.400 kroner om året på studiebøger. Beløbet varierer fra studie til studie. Det kan derfor være en god idé at undersøge, om man kan spare lidt på udgifterne til pensum, så der er flere penge til alt det sjove. Moneymum deler her nogle forslag til, hvordan du kan spare penge på bøgerne fra din pensumliste.

 

Køb og sælg brugte studiebøger!

Flere og flere sælger brugte studiebøger, og det er derfor blevet nemmere at finde brugte studiebøger til fornuftige penge.

Disse hjemmesider tilbyder fx køb og salg af brugte studiebøger. Når du er færdig med bøgerne, kan du med fordel sælge dem videre. Så får bøgerne nyt liv, og du får lidt ekstra at lege for.

Hvem er Moneymum?

Hun hedder i virkeligheden Pernille Oldgaard og er 32 år.

– er tidligere bankrådgiver og filialdirektør i den finansielle sektor og nu selvstændig økonomisk mentor

Moneymum har lavet sin egen podcast; Voksenøkonomi

Hun er en af Danmarks største fin-influencere med flere end 60.000 følgere på Instagram

… og så er hun vores nye økonomiske ekspert 😊

Brug et bog-abonnement!

Der findes flere forskellige udbydere af bog-abonnementer, hvor du muligvis kan finde dine studiebøger. Undersøg om du kan finde et bog-abonnement, hvor du kan finde alle dine studiebøger.

 

Køb dine bøger i udlandet, og spar penge!

Hvis en stor del af dit pensum er på engelsk, kan du undersøge muligheden for at finde en udenlandsk leverandør, da det kan være meget billigere at købe dine studiebøger i udlandet.

Vær dog opmærksom på leveringstiden kan være en del længere, når bøgerne sendes fra udlandet.

 

E-bøger er også godt for budgettet!

eReolen kan du finde bibliotekernes e-bøger og lydbøger. Du kan nemt søge på dine studiebøger, og måske er du heldig at finde dem helt gratis.

Lyt til en podcast for dig, der snart er færdiguddannet

Husk at anmelde os