Typiske spørgsmål: Folkemødet

Her finder du en liste over typiske spørgsmål (med svar) om turen til Folkemødet den 15. juni for MA’s  medlemmer.

 

SPØRGSMÅL SVAR
1. Hvad skal der stå i min ansøgning om at komme med? Beskriv kort, hvad du vil bruge Folkemødet til, og hvad du forventer at få ud af din deltagelse.
2. Hvordan vælger I, hvem der skal med? Vi sammensætter gruppen af deltagere, så der bliver en bred repræsentation af fagligheder, uddannelser og erfaringer. Din beskrivelse af, hvad du vil bruge Folkemødet til, vægter også.
3. Hvornår får man at vide, om man kommer med? Du vil få besked efter ansøgningsfristens udløb. Deltagere på bootcampen i Aarhus får besked fredag den 25. maj. Deltagere i København får besked tirsdag d. 29. maj.
4. Skal man være medlem for at komme med? Ja, du skal være medlem i MA.
5. Hvem deltager, og hvad sker der på Folkemødet? Mange toneangivende interesseorganisationer, private virksomheder og offentlige institutioner er til stede på Folkemødet. Læs om deltagerne eller se Folkemødets program.
6. Hvordan kommer jeg i kontakt med MA’s medarbejdere på Folkemødet? Der er to udvalgte mødesteder og tidspunkter på Folkemødet, hvor det vil være muligt at møde flere af MA’s karriererådgivere og øvrige medlemmer. Du hører mere om det på bootcampen.
7. Koster det noget at deltage? Det koster ikke noget at deltage på Folkemødet, men du sørger selv for forplejning på dagen.
 8. Skal jeg have mit pas med? Ja, du skal huske at medbringe dit pas, idet vi rejser via Sverige til Bornholm.
9. Hvor i Allinge stopper bussen? Bussen stopper på Kirkepladsen i Allinge, hvorfra den også afgår om aftenen.
10. Hvor overnatter vi i København, når man kommer fra Odense, Ålborg eller Aarhus? Danhostel, Copenhagen City, HC Andersens Boulevard 50, 1553 København V
11. Sørger MA også for overnatning fra fredag til lørdag? Nej – MA sørger for overnatning fra torsdag til fredag. Overnatning fra fredag til lørdag står du selv for, hvis du ikke ønsker at tage nattoget tilbage mod Fyn og Jylland.
12. Bliver der arrangeret fælles transport fra Odense, Ålborg eller Aarhus til København torsdag? MA arrangerer ikke fælles transport fra Odense, Aalborg og Aarhus torsdag den 14. juni. Emnet tages op på bootcampen i Aarhus.
 13. Hvordan søger jeg om at få dækket mine transportudgifter? Deltagere vil få udleveret transportgodtgørelsesskema på bootcampen.
14. Er det obligatorisk at deltage i bootcampen? Ja, det er obligatorisk at deltage i bootcampen, da MA ønsker, at alle deltagere er velforberedte til Folkemødet, så de får mest muligt ud af deres deltagelse.
15. Hvad skal der ske på bootcampen? På bootcampen vil du få mere information om Folkemødet, møde de øvrige deltagere og få ideer til at optimere din planlægning, netværks- og researchstrategi. Vi udleverer også T-shirts m.v.
16. Betaler MA min transport til og fra bootcampen – hvordan ansøger jeg om at få udgifterne dækket? MA dækker transportomkostningerne til bootcampen og udleverer transportgodtgørelsesskema på selve bootcampen.
17. Skal jeg tage fri fredag d. 15. juni? Nej, Folkemødet anses som jobsøgning, og du står til rådighed. Du skal dog selv sikre dig, at du ikke skal til møde på jobcentret netop den 15. juni.
18. Andre spørgsmål? Fik du ikke svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til folkemoede@ma-kasse.dk, så svarer vi dig hurtigst muligt.
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00