MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

Kontakt

_t5a2699_banner

Kontakt MA

Corona: MA følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko, hvilket indebærer, at kontorerne er lukkede for medlemmer, og hovedparten af medarbejderne arbejder hjemme.

Læs mere om hvad det betyder for dig som medlem eller dig, der vil i kontakt med MA.

Hvis du er medlem

Ring på 70 20 39 71. Telefonerne er åbne mandag til torsdag kl. 9 – 15 og fredag kl. 9 – 13.

NB. Drejer din henvendelse sig om efterløn, bedes du ringe kl. 10 –  12, hvor vores eksperter sidder klar mandag til fredag.

Skriv ved at sende en besked til os via selvbetjeningen på Mit MA. Hermed undgår vi, at personfølsomme oplysninger om dig ryger i forkerte hænder. Af den grund oplyser vi heller ikke direkte kontaktinformationer på vores forsikrings- og karriererådgivere. Hvis du ønsker kontakt med en specifik medarbejder, så skriv det blot i din besked.

Mød frem på vores kontorer – klik for informationer om dit kontors adresse, åbningstider, adgangsforhold mm.:

For virksomheder, myndigheder, tidligere medlemmer – og dig som overvejer medlemskab

Repræsenterer du en virksomhed – eller en myndighed, og vil spørge til et medlem? Er du måske tidligere medlem eller overvejer du medlemskab – så kontakt os her. (Skriv til ‘ma@ma-kasse.dk’, hvis linket driller).

Myndighed med behov for en sikker email-adgang? Så skal du bruge en såkaldt certifikatnøgle – få den her, og skriv ‘ma@ma-kasse.dk’.

Kontakt til MA’s ledende medarbejdere? Find dem her.

For journalister

Hvis du er journalist eller søger MA’s logo, så klik her.