Kurser & Møder

Transportgodtgørelse

Bliver du indkaldt til samtale eller har du booket et møde gennem MA Booking, har MA valgt at yde tilskud til dine transportudgifter. Fx til velkomstmøder, temadage, workshops, personlige samtaler på det MA-kontor, der ligger nærmest din bopæl eller i den beskæftigelsesregion, hvor du bor.

Vi dækker med 1,35 kr. pr. kilometer fra din bopæl til det MA-kontor, du tilhører uanset transportmiddel (udregnet efter rejsekortets takster). Skriv det samlede antal kilometer i blanketten i selvbetjeningen i Mit MA for din rejse frem og tilbage. Vi fratrækker 24 km. og udbetaler for resten.

Skema og anmodning om transportgodtgørelse
Har du været til møde i MA? Find blanketten ”Transportgodtgørelse (AK140)” i selvbetjeningen i Mit MA under fanen Dagpenge. Du modtager din godtgørelse to bankdage efter, at du har sendt blanketten til os.

Befordringsgodtgørelse
…er noget andet end ‘transportgodtgørelse’ og vedrører statens dækning af dine udgifter til transport mellem din bopæl og adressen på dit tilbudssted (hvor du er i offentligt løntilskud, virksomhedspraktik eller på kursus) – mere information her.

 

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00