Job & Karriere

Jobdatabaser kan hjælpe dig i jobsøgningen

Mange steder at søge

Her finder du de vigtigste jobdatabaser og lign.: Akademikerbasen, generelle jobdatabaser, internationale jobmuligheder, ressourser for selvstændige og iværksættere – og Senior Erhverv.

Mange jobdatabaser stiller en elektronisk jobagent til rådighed, der gør arbejdet nemmere for dig, udvælger de typer stillingsopslag, du har udvalgt og sender dig besked på din mail. Regn dog ikke med, at du så er dækket ind og får alle jobopslag. De fanger ikke alt.

Akademikeruniverset og Akademikerkampagnen

Akademikeruniverset er udviklet i et samarbejde mellem Akademikerne (AC), MA, Cand.match., Jobgenvejen.dk og Forbundet Kommunikation & Sprog.

Akademikeruniverset er åben for alle jobsøgende akademikere og er uafhængig af kommercielle interesser.

Akademikeruniverset er den akademiske cv-database, hvor virksomhedskonsulenter hurtigt kan finde dit cv og kontakte dig via din mail. Så læg trygt dit cv i basen.

Akademikerkampagnen er en netværkskampagne, som består af en række aktører, der alle har erfaring med at fremme mødet mellem virksomheder og højtuddannede. Kampagnen synliggør de højtuddannedes værdi og skaber dialog og jobmatch. Søg fx inspiration i denne casesamling med akademikere, som har fundet job i små- og mellemstore virksomheder.

Jobsøgning i udlandet

Internationalt

Adzuna

Norden

Norden

Europa

Eures

England og engelsksproget arbejdsmarked i øvrigt

Job inden for den akademiske verden

Academic Positions – Forskerstillinger og akademiske job i Nord- og Centraleuropa: academicpositions.dk

Danske organisationer og danske afdelinger af internationale organisationer
Internationale organisationer

FN

Andre organisationer

Selvstændig virksomhed

Se en masse netressourcer for selvstændige, startups, freelancere og iværksættere under Job & Karriere.

Jobsøgning for seniorer

Senior Erhverv er selvstændige lokale netværk af jobsøgende seniorer over 50 år, der alle har samme fælles målsætning: Et nyt job, enten på fuldtid, på deltid, vikar eller projektopgaver. Netværket bliver finansieret af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). Senior Erhverv har egne lokaler med kontor og mødefaciliteter samt eget it- udstyr mv.
Læs mere på seniorerhvervdanmark.dk – hvor du via et oversigtskort kan få forbindelse til dit lokale Senior Erhvervs hjemmeside.

Jobsøgning for professionsuddannede akademikere (cand.pæd.er)

Vil du ansøge om at blive beskikket censor ved Professionshøjskolernes Censorsekretariat, så se perioder og ansøgningsfrister her: https://www.censor-it.dk/

Hold dig også opdateret på nyheder her: https://socialstyrelsen.dk/

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00