Tænk større
Job & Karriere

Jobdatabaser og lign.

Mange steder at søge

Her finder du de vigtigste jobdatabaser og lign.: Akademikerbasen, generelle jobdatabaser, internationale jobmuligheder, ressourser for selvstændige og iværksættere – og Senior Erhverv.

Mange jobdatabaser stiller en elektronisk jobagent til rådighed, der gør arbejdet nemmere for dig, udvælger de typer stillingsopslag, du har udvalgt og sender dig besked på din mail. Regn dog ikke med, at du så er dækket ind og får alle jobopslag. De fanger ikke alt.

Akademikerbasen og Akademikerkampagnen

Akademikerbasen er udviklet i et samarbejde mellem Akademikerne (AC), MA, Cand.match., Jobgenvejen.dk og Forbundet Kommunikation & Sprog.

Akademikerbasen er åben for alle jobsøgende akademikere og er uafhængig af kommercielle interesser.

Akademikerbasen er den akademiske cv-database, hvor virksomhedskonsulenter hurtigt kan finde dit cv og kontakte dig via din mail. Så læg trygt dit cv i basen.

Akademikerkampagnen er en netværkskampagne, som består af en række aktører, der alle har erfaring med at fremme mødet mellem virksomheder og højtuddannede. Kampagnen synliggør de højtuddannedes værdi og skaber dialog og jobmatch. Søg fx inspiration i denne casesamling med akademikere, som har fundet job i små- og mellemstore virksomheder.

Jobsøgning i udlandet

Norden

Norden

Europa

Eures

England og engelsksproget arbejdsmarked i øvrigt

Kina

Connect2China – job som engelskunderviser i Kina: connect2china.dk

Job inden for den akademiske verden

Academic Positions – Forskerstillinger og akademiske job i Nord- og Centraleuropa: academicpositions.dk

Danske organisationer og danske afdelinger af internationale organisationer
 • Internetportal, der tilbyder information om politiske, økonomiske, kulturelle og sociale forhold i udviklingslandene. Jobopslag for næsten alle danske organisationer både i udlandet og i DK (også frivilligt arbejde): global.dk
 • Danida: um.dk
 • Dansk Flygtningehjælp: drc.dk
 • Dansk Røde Kors: rodekors.dk
 • Folkekirkens Nødhjælp: noedhjaelp.dk
 • Ibis: ibis.dk
 • Mellemfolkeligt Samvirke: ms.dk
 • Red Barnet: redbarnet.dk
 • Adra (Adventist Development and Relief Agency), international humanitær organisation, danske afdeling, også link til jobs udenfor DK:www.adra.dk
 • Nyhedstjeneste om udviklingsarbejde med Jobbørs: globalnyt.dk
Internationale organisationer

FN

Andre organisationer

Selvstændig virksomhed

Se en masse netressourcer for selvstændige, startups, freelancere og iværksættere under Job & Karriere.

Jobsøgning for seniorer

Senior Erhverv er selvstændige lokale netværk af jobsøgende seniorer over 50 år, der alle har samme fælles målsætning: Et nyt job, enten på fuldtid, på deltid, vikar eller projektopgaver. Netværket bliver finansieret af Arbejdsmarkedsstyrelsen. Senior Erhverv har egne lokaler med kontor og mødefaciliteter samt eget it- udstyr mv.
Læs mere på seniorerhvervdanmark.dk – hvor du via et oversigtskort kan få forbindelse til dit lokale Senior Erhvervs hjemmeside.

 • Var denne artikel nyttig?
 • Ja   Nej