MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

Kurser & Møder

Rådighedssamtale

Personligt fremmøde bliver for nuværende erstattet af telefoniske møder. MA har ikke haft konstaterede tilfælde af COVID-19/Corona-virus, men MA følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko. Læs alt om, hvad det betyder for dig som medlem

Du modtager brev fra MA, når vi skal godkende din rådighed ved en såkaldt rådighedssamtale.

Du skal til en rådighedssamtale to gange inden for det første halve års ledighed, henholdsvis efter tre og seks måneder. Herefter skal du kun til rådighedssamtale, hvis vi har brug for at tale med dig om din rådighed. Vi følger løbende din jobsøgning via din digitale joblog.

Det skal du gøre, når du har modtaget brev om en rådighedssamtale

  1. Tjek og opdatér din joblog i selvbetjeningen på Mit MA. Har du fået alle jobsøgningsaktiviteter med? Har du uploadet en ansøgning og cv mindst en gang om måneden?
  1. Udfyld og indsend Tro og love-erklæring om rådighed (AK317). Den finder du i selvbetjeningen på Mit MA under samme fane som jobloggen.
  1. Book dit møde. Vigtigt! Vær opmærksom på at overholde bookingfristen – ellers vil du automatisk blive afmeldt Jobnet.
Rådighedsbegrebet

Helt centralt i arbejdsløshedsforsikringsloven står ‘rådighed’ – mere information her.