Kurser & Møder

Rådighedssamtale

Du modtager brev fra MA, når vi skal godkende din rådighed ved en såkaldt rådighedssamtale.

Du skal til en rådighedssamtale to gange inden for det første halve års ledighed, henholdsvis efter cirka 8 uger og efter fem måneder. Herefter skal du kun til rådighedssamtale, hvis vi har brug for at tale med dig om din rådighed. Vi følger løbende din jobsøgning via din digitale joblog.

VIGTIGT: Selv om langt de fleste restriktioner er væk nu, så er coronasmitten stadig derude. Derfor skal vi klart opfordre til, at du ikke møder fysisk frem til samtaler eller arrangementer i MA, hvis du har symptomer. Ring venligst til os, hvis du skal til en lovpligtig samtale – så finder vi en løsning.

Det skal du gøre, når du har modtaget brev om en rådighedssamtale

  1. Tjek og opdatér din joblog i selvbetjeningen på Mit MA. Har du fået alle jobsøgningsaktiviteter med? Har du uploadet en ansøgning og cv mindst en gang om måneden?
  1. Udfyld og indsend Tro og love-erklæring om rådighed (AK317). Den finder du i selvbetjeningen på Mit MA under samme fane som jobloggen.
  1. Book dit møde i selvbetjeningen (punktet Samtaler) på Mit MA. Vigtigt! Vær opmærksom på at overholde bookingfristen – ellers vil du automatisk blive afmeldt Jobnet.
Rådighedsbegrebet

Helt centralt i arbejdsløshedsforsikringsloven står ‘rådighed’ – mere information her.

Alt om de nyedagpengeregler
Paragraph
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00