MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

Kurser & Møder

Workshops og tema-arrangementer

Stort set alle fysiske arrangementer er aflyst – i stedet afholder MA mange arrangementer online; se første røde bjælke nedenfor. Læs mere om coronasituationen her, og hvad det betyder for dig som medlem.

Søger du ny inspiration? Leder du efter nye veje? Tag et kig på vores mange arrangementer.

Se vores aktuelle arrangementer (pt. hovedsageligt online)
Workshops

Dækker over de arrangementer, som er værktøjsorienterede og tilbagevendende tilbud til MA’s medlemmer: Nå dine karrieremål med LinkedIn, få styr på dine kompetencer, skriv ansøgninger der peger ind i fremtiden, forfat det knivskarpe cv osv.

Temadage

Temaarrangementerne tager dig med rundt i brancher og jobområder, hvor mange af MA’s medlemmer typisk arbejder, eller hvor der er en udvikling i gang, der kalder på magistres kompetencer fremadrettet.

Du kan få indblik i arbejdsopgaver inden for et jobområde, overblik over udviklingstendenser i en branche, tips til hvad konkrete virksomheder kigger efter i ansøgninger – og generel inspiration til din jobsøgning.

Vi tager også på virksomhedsbesøg eller drager i samlet flok ud på relevante messer og konferencer. Hør fx et par medlemmer fortælle om deres oplevelse af Velfærdens Innovationsdag 2017

‘Tanker, der tæller’: Events med ekstra vidvinkel

tanker2
Af og til inviterer MA sine medlemmer og samarbejdspartnere til at komme forbi og få udvidet deres horisont på en time eller to. På podiet står en eller flere spændende personer med noget på hjerte og hjerne. Med ‘tanker, der tæller’ – læs mere her.

Folkemøde 2016-2018

Da MA indtog Folkemødet 2018
MA satte solide aftryk på Folkemødet 2018 med deltagelse af 75 medlemmer, debatter om digitalisering og kontrolmani – og grundig mediedækning af deltagernes udbytte. Alt sammen samlet her.

Folkemødet 2017
MA var også tydeligt til stede i 2017 med deltagelse af 70 medlemmer, debat om fremtidens arbejdsmarked og fin mediedækning af initiativerne. Samlet dækning her.

Folkemødet 2016
Tre medlemmer fortæller om udbyttet (video).

Booking: Sådan gør du