Dagpengetælleren er genstartet den 1. september. MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Klik her, og find svar på dine coronaspørgsmål. 

Kurser & Møder

Karrieresamtale

Personligt fremmøde bliver for nuværende erstattet af telefoniske møder. MA har ikke haft konstaterede tilfælde af COVID-19/Corona-virus, men MA følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko. Læs alt om, hvad det betyder for dig som medlem

Har du behov for at tale om dine jobmuligheder, få input til kompetenceafklaring eller få feedback på cv og jobansøgning? Du kan få en personlig samtale, enten over telefonen eller ved et møde. NB: Vi har desværre kun meget få ledige tider, da genstarten af beskæftigelsesindsatsen den 27. maj indebærer, at vi skal afholde alle de lovpligtige samtaler, som er blevet udsat fra den 11. marts.

Du skal blot booke en tid via vores bookingsystem.

Du kan læse mere om vores forskellige karriererådgivere her.

Guide: Sådan booker du en frivillig samtale i MA Booking

karrieresamtaler

Inden du booker en personlig samtale, vil vi anbefale, at du deltager i en af vores workshops om f.eks. kompetenceafklaring og cv/ansøgning. Ofte vil det øge dit udnytte af samtalen.

Har du akut behov for en kort snak med en karriererådgiver, er du også velkommen til at ringe til os – se telefonåbningstiderne nederst på siden.