Kontakt

MA Aalborg

Sådan finder du os

MA’s lokaler ligger i centrum af Aalborg i Østerågade 19, 3. sal, 9000 Aalborg – her set med Google Maps. Vi bor ved Nytorv, med indgang i tårnet på hjørnet af Bispensgade og Østerågade.

Personligt møde

Du er velkommen til at benytte dig af MA’s lækre lokaler til selvstændig jobsøgning alene eller med andre. Der er altid gratis kaffe og te og frisk frugt.

Kontoret har åbent for medlemmer:

Mandag 9 -15
Tirsdag 9 – 15
Onsdag lukket 
Torsdag 9 – 15 (åben for dagpengespørgsmål fra 10-12)
Fredag 9 – 15

Karriererådgivning: Du kan benytte dig af personlig feedback  i forhold til din ansøgning og cv eller andet ved at booke en samtale via “Mit MA”. Du bør indsende dit materiale 1-2 dage i forvejen via selvbetjening. 

Du kan også booke en tid til karrieresamtale via selvbetjening.

Dagpengeregler : Torsdag fra 10 -12 kan du få svar på spørgsmål om de overordnede dagpengeregler (udfyldelse af dagpengekort, genoptjening af dagpengeret mv.). I nogle tilfælde, fx ved spørgsmål om efterløn og EØS, kan det være vi må henvise til at ringe til vores kolleger i København på 70 20 39 71. Her skal du IKKE bestille tid. 

Aktuelle arrangementer

Her kan du se en liste over vores aktuelle arrangementer.

Fysisk adgang og faciliteter

Som medlem har du adgang til mødelokale, kopimaskine, printer og pc’er. På pc’erne har du adgang til markedsdatabasen Business Insight, som kan være et godt værktøj til jobsøgning – især til uopfordret jobsøgning. Det anbefales dog at du tager din egen bærbare med og logger på MA’s WIFI. 

Det er også her, du lejlighedsvis kan møde Dansk Magisterforening og MP Pension, ligesom vi jævnligt udlejer mødelokaler til andre faglige organisationer.

Parkering

Nærmeste parkeringsmuligheder i Parkeringshuset Ved Stranden, på Sallings parkering eller på Budolfi Plads.

Adgangsforhold for handicappede

Selvom der er elevator i bygningen, er den kun 68 cm bred og derfor formentlig ikke velegnet til kørestolsbrugere. Der er ingen kørestolsrampe i stueplan. MA tilbyder kørestolsbrugere hjemmebesøg.

Ring til kontoret og lav en aftale.

 

Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00