Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

Kontakt

MA Aalborg

Sådan finder du os

MA’s lokaler ligger i centrum af Aalborg i Østerågade 19, 3. sal, 9000 Aalborg – her set med Google Maps. Vi bor ved Nytorv, med indgang i tårnet på hjørnet af Bispensgade og Østerågade.

AFLYST: Personligt møde

Personligt fremmøde er aflyst indtil videre.

MA har ikke haft konstaterede tilfælde af COVID-19/Corona-virus, men vi følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko.

Læs alt om, hvad det betyder for dig som medlem

Uden tidsbestilling

Karriererådgivning: Du kan benytte dig af åben feedback i forhold til din ansøgning og cv. Det foregår i hovedreglen hver torsdag mellem kl. 13 og 15 – men tjek det venligst her. Her kan du også få sparring på din jobsøgningsstrategi, få svar på hvilke kurser, man kan tage på dagpenge og høre om mulighederne for praktik og løntilskud.

Dagpengeregler: Mandag fra kl. 10.00 – 12.00 og torsdag fra 13.00 til 15.00 kan du få svar på spørgsmål om de overordnede dagpengeregler (udfyldelse af dagpengekort, genoptjening af dagpengeret mv.). I nogle tilfælde, fx ved spørgsmål om efterløn og EØS, kan det være vi må henvise til at ringe til vores kolleger i København på 70 20 39 71.

Med tidsbestilling

Book venligst tid til en karrieresamtale – se mere her.

Aktuelle arrangementer

Her kan du se en liste over vores aktuelle arrangementer i Aalborg.

Fysisk adgang og faciliteter

Kontoret er lukket indtil videre

MA har ikke haft konstaterede tilfælde af COVID-19/Corona-virus, men vi følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko.

Læs alt om, hvad det betyder for dig som medlem

Du har fysisk adgang mandag til fredag fra kl. 09:00 til 15.00. (En sjælden gang kan lokalerne være aflåst, hvis vi er ude af huset – vi sætter en seddel på døren).

Som medlem har du adgang til mødelokale, fag- og dagblade, kopimaskine, printer og pc’er. På pc’erne har du adgang til markedsdatabasen Business Insight, som kan være et godt værktøj til jobsøgning – især til uopfordret jobsøgning.

Det er også her, du lejlighedsvis kan møde Dansk Magisterforening og MP Pension, ligesom vi jævnligt udlejer mødelokaler til andre faglige organisationer.

Som et nyt netværkstiltag har MA igennem et af vore lokale medlemmer åbnet en Idé Café hver mandag kl. 10 – 12, hvor forskellige jobsøgningsrelevante emner vil blive taget op. 

Parkering

Nærmeste parkeringsmuligheder i Parkeringshuset Ved Stranden, på Sallings parkering eller på Budolfi Plads.

Adgangsforhold for handicappede

Selvom der er elevator i bygningen, er den kun 68 cm bred og derfor formentlig ikke velegnet til kørestolsbrugere. Der er ingen kørestolsrampe i stueplan. MA tilbyder kørestolsbrugere hjemmebesøg.

Ring til kontoret og lav en aftale.