Kurser & Møder

Medlemsnetværk

Akademikere i EØS

Dette er et LinkedIn-netværk til dig, der ønsker et netværk i et af EØS-landene*. Overvejer du at finde job i udlandet? Eller arbejder du allerede i udlandet? Og har du lyst til at dele erfaringer med andre?

Hvis du gerne vil være en del af LinkedIn-netværket, kan du kontakte Sheena Miriam Christensen, wanjiqu@hotmail.com eller melde dig ind i LinkedIn-gruppen Akademikere i EØS

*EØS-landene er (EU + Norge, Island og Liechtenstein): Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene (Holland), Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien og Nordirland, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig samt Norge, Island og Liechtenstein.

Bioscience Denmark

Bioscience Denmark er et LinkedIn-netværk for cand.scient.er, som søger job inden for bl.a. medicinalbranchen.

Netværket giver blandt andet mulighed for at sparre med ligesindede om, hvordan man forbedrer chancerne for at komme ind på arbejdsmarkedet. Derudover er det muligt at diskutere kursus muligheder, arrangere virksomhedsbesøg og give sparring på hinandens cv’er.

Kontakt: Mød netværket på LinkedIn.

Kommunikationsfolk

Vil du være med til at bruge dine kompetencer inden for kommunikation i jobsøgningen? Overvejer du dine muligheder på arbejdsmarkedet? Dette LinkedIn-netværk er både for ledige kommunikationsfolk og folk i arbejde, som ønsker at udveksle erfaringer med ligesindede.

Kontakt: Se LinkedIn-gruppe.

Life Science- og sundhedsnetværk i MA

Har du en naturvidenskabelig eller sundhedsfaglig baggrund – og er du interesseret i job i pharma, biotek, medico eller sundhedssektoren? Så er netværket noget for dig.

MA’s nye Life Science- og sundhedsnetværk kan være det, som fører dig til jobbet.

I netværket vil vi have fokus på Danmarks mange spændende virksomheder og organisationer inden for det brede sundhedsområde.

Netværkets indhold

  • Inspirere til nye karrieremuligheder i den brede sundhedsbranche
  • Øge kendskabet til sundhedsbranchens, lige fra de spirende biotek-virksomheder til de større pharmavirksomheder eller kommunernes brede sundhedsindsats
  • Invitere eksperter og oplægsholdere – især vil dette være online

Tidligere fysiske og online møder

  • DI om sundhedsstrategier
  • Møder med forskellige biotekvirksomheder
  • Nye tiltag inden for rehab i kommunerne
  • Medico-branchen og dens udfordringer
  • De store Pharma virksomheder, hvad kigger de efter?
  • Eksempel et af de mange besøg af Novo Nordisk

Din profil

Du er færdiguddannet kandidat eller studerende inden for naturvidenskab eller sundhed i bred forstand og har en interesse i job i pharma, biotek, medico eller sundhedssektoren?

Kontaktpersoner

Karin Rose Kolding, virksomheds- og karriererådgiver i MA: krk@ma-kasse.dk

Virtuelt mødested

Den lukkede Facebook gruppe Lisisu, du anmoder blot om medlemskab.

Netværk for nyuddannede

I MA’s netværk for nyuddannede bliver du en del af et jobsøgningsfællesskab med fokus på videndeling og inspiration til jobsøgningen. Her kan du dele dine oplevelser og erfaringer med andre og sparre med nogen, der står i samme situation som dig selv.

Du er som deltager selv med til at skabe rammen om netværket. MA bidrager med indledende input og sparring.

Vi sætter løbende gang i nye netværk. Hold øje med MA’s arrangementskalender, eller skriv til din lokale tovholder via selvbetjeningen i Mit MA for at høre mere. Send beskeden under emnet ’Job og møder’.

Aarhus: Mette Busk Sørensen
Odense: Rasmus Beedholm Laursen
København: Trine Paludan Jakobsen

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00