Kurser & Møder

Medlemsnetværk

Akademikere i EØS

Ønsker du et netværk i et af EØS-landene* (se nederst) både før, under og efter, du er taget afsted? Overvejer du at finde job i udlandet? Er du afklaret med dit valg? Eller er du i tvivl?

Når man står med beslutningen om at søge til udlandet, er der flere spørgsmål, der melder sig:

  • Økonomi, udgifter til bolig – og måske en af dele boligudgifterne med
  • Netværk i det pågældende land
  • Inspiration, når man er løbet tør for ideer

Vi vil gerne facilitere denne proces, der gør det muligt eller nemmere for dig at tage til udlandet.

Kontakt: Sheena Miriam Christensen, wanjiqu@hotmail.com, 42 31 33 19 eller i LinkedIn-gruppen Akademikere i EØS

*EØS-landene er (EU + Norge, Island og Liechtenstein): Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene (Holland), Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien og Nordirland, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig samt Norge, Island og Liechtenstein.

 

Bioscience Denmark

Bioscience Denmark er et netværk for cand.scient.er, som søger job bl.a. inden for medicinalbranchen.

Netværket mødes cirka hver anden uge. Sammen undersøger gruppen muligheder for at forbedre chancerne for at komme ind på arbejdsmarkedet. Netværket finder bl.a. kursusmuligheder, arrangerer virksomhedsbesøg og giver sparring på hinandens cv’er.

Kontakt: Mød netværket på LinkedIn.

Kommunikationsfolk

Vil du være med til at bruge dine kompetencer inden for kommunikation i jobsøgningen? Overvejer du dine muligheder på arbejdsmarkedet? Netværket er både for ledige kommunikationsfolk og for folk i arbejde, som ønsker ligesindede at udveksle erfaringer med.

Netværket afholder forskellige workshops og støtter hinanden ved at pege på jobmuligheder og profilere sig i fællesskab over for potentielle arbejdsgivere.

Kontakt: Se LinkedIn-gruppe.

Mandagsgruppen – et netværk for jobsøgende (Aalborg)

Mandagsgruppen mødes hver mandag fra kl. 9-12 hos MA Aalborg

Kl. 9-10: Networking

Kl. 10-12: Dagens tema + sparring/feedback

Fra netværkets egen beskrivelse: ‘Vi glæder os til at se dig. Kom og mød andre jobsøgende kandidater. Vær en del af et skarpt netværk med stor diversitet, hvor medlemmernes forskellige uddannelses- og jobmæssige baggrunde er en stor styrke’.

Kontakt: Læs mere på netværkets Facebookside.

Humanister i tech-branchen

MA lancerer i november 2018 et medlemsnetværk, som er for dig, der:

  • Har en humanistisk baggrund
  • Er interesseret i at arbejde i tech-branchen

Det spiller ingen rolle, om du er ledig eller i job.

I netværket vil du og de andre deltagere arbejde med jeres profiler, så de bedre passer til tech-branchen, og afdække og afklare eventuelle kompetence-gaps imellem eksisterende tech-jobs og netværket.

Stifter og tovholder af netværket er Charlotte Ditløv (mail: cditloev@gmail.com), som du kan møde i videoen her:

 

Life Science netværk

Har du en naturvidenskabelig baggrund, og vil du være med i et nyt netværk, hvor du kan udveksle erfaringer med andre, der har interesse i Life Science branchen?

Netværket er både for dig, der har job i Life Science branchen, for dig, der er jobsøgende og for dig, der stadig er under uddannelse. 

Ideen er at udforske karrieremuligheder og få øget branchekendskab ved at inspirere og sparre med hinanden og ved i fællesskab at arrangere virksomhedsbesøg, finde kursusmuligheder og invitere eksterne, f.eks. rekrutteringseksperter, til at holde oplæg.

Første møde er onsdag den 29. maj, kl. 9-12 hos MA, Peter Bangs Vej 30. Her vil der bl.a. være en brainstorm på, hvad netværket skal bruges til, og hvilke arrangementer der skal på programmet.

Stifter og tovholder af netværket er Dorthe Ryom, som du er velkommen til at kontakte med spørgsmål på dortheryom@hotmail.com