Tænk større
Kontakt

MA Odense

Sådan finder du os

MA’s lokaler ligger i centrum af Odense, ved gågaden og 10 minutters gang fra Odense Banegård – i Slotsgade 21B, 4. sal, 5000 Odense C – her set med Google Maps.

Personligt møde

Uden tidsbestilling

Karriererådgivning – åben vejledning: Du kan benytte dig af åben vejledning i forhold til din ansøgning og cv enten mandag mellem kl. 10 og 12 eller torsdag mellem kl. 13 og 15 – vi annoncerer løbende, hvilken ugedag der gælder. Her kan du også få sparring på din jobsøgningsstrategi, få svar på hvilke kurser, man kan tage på dagpenge og høre om mulighederne for praktik og løntilskud.

Dagpengeregler: Mandag fra kl. 10.00 – 12.00 og torsdag fra 13.00 til 15.00 kan du få svar på spørgsmål om de overordnede dagpengeregler (udfyldelse af dagpengekort, genoptjening af dagpengeret mv.). I nogle tilfælde, fx ved spørgsmål om efterløn og EØS, kan det være vi må henvise til at ringe til vores kolleger i København på 70 20 39 71.

Med tidsbestilling

Book venligst tid til en karrieresamtale – se mere her.

Aktuelle arrangementer

Her kan du se en liste over vores aktuelle arrangementer i Odense.

Fysisk adgang og faciliteter

Du har fysisk adgang mandag fra kl. 10.00 til 12.00 og torsdag fra 13.00 til 15.00.

MA Odenses lokaler er indbydende og hyggelige, og du har gratis adgang til pc’er, printer, kopi og telefon. Du kan selvfølgelig også få en kop kaffe eller te, ligesom du som regel kan nyde et stykke frugt eller chokolade.

Vi har mødelokaler, som du kan booke, hvis I gerne vil mødes i et netværk eller lignende.

Vi har dagens aviser og fagblade. Vi holder øje med opslåede stillinger og hænger dem op i vores medlemslokale. Vi har håndbøger og materialer om jobsøgning. På pc’erne ligger BusinessInsight – en virksomhedsdatabase – som især er god som udgangspunkt for uopfordret jobsøgning.

Du kan altid komme ind i medlemslokalerne i åbningstiden. Har du brug for adgang uden for åbningstiden, kan du få en nøglebrik. Det koster 75 kr. i depositum.

Mange af vores lokale medlemmer bruger faciliteterne med jævne mellemrum og får derved også god inspiration og sparring fra andre medlemmer.

Parkering

Tættest på er Klostervej, P-huset i Store Gråbrødrestræde og P-huset ved Brandts.

Adgangsforhold for handicappede

Vi har gode faciliteter for bevægelseshæmmede, idet vi har elevator.

Hvis du har brug for assistance, er det en god idé at ringe i forvejen.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej