Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

Kontakt

MA Aarhus

Sådan finder du os

MA’s kontor ligger centralt ca. 10 minutters gang fra Aarhus Banegård – på Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C – her set med Google Maps.

Vi deler adresse med Dansk Magisterforening og Forbundet Arkitekter og Designere under fællesbetegnelsen Akademikerhuset.

AFLYST: Personligt møde

Personligt fremmøde er aflyst indtil videre.

MA har ikke haft konstaterede tilfælde af COVID-19/Corona-virus, men vi følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko.

Læs alt om, hvad det betyder for dig som medlem

Uden tidsbestilling

Karriererådgivning: Du kan benytte dig af åben feedback i forhold til din ansøgning og cv hver torsdag mellem kl. 12.00-15.00. Her kan du også få sparring på din jobsøgningsstrategi, få svar på hvilke kurser, man kan tage på dagpenge og høre om mulighederne for praktik og løntilskud.

Dagpengeregler: 
Mandag og torsdag mellem kl. 10.00 -11.30 og 12.00-15.00 kan du få svar på spørgsmål om de overordnede dagpengeregler (udfyldelse af dagpengekort, genoptjening af dagpengeret mv.). I nogle tilfælde, fx ved spørgsmål om efterløn og EØS, kan det være vi må henvise til at ringe til vores kolleger i København på 70 20 39 71.

Med tidsbestilling

Book venligst tid til en karrieresamtale – se mere her.

Aktuelle arrangementer

Her kan du se en liste over vores aktuelle arrangementer i Aarhus.

Fysisk adgang og faciliteter

Kontoret er lukket indtil videre

MA har ikke haft konstaterede tilfælde af COVID-19/Corona-virus, men vi følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko.

Læs alt om, hvad det betyder for dig som medlem

Du har adgang til receptionen mandag og torsdag fra kl. 10.00 – 11.30 og fra kl. 12.00 – 15.00 (Dog ikke 6. februar 2020). Tirsdag, onsdag og fredag er receptionen lukket.

Derudover kan vores medlemslokalerne benyttes mandag til fredag fra kl. 08.00 til 15.30.

Du kan bruge vores medlemslokaler med mødebord, fag- og dagblade, kopimaskine, printer og pc’er..

Parkering

Det kan være vanskeligt at finde parkeringspladser helt tæt på kontoret. Her et overblik over alle p-husene.

Adgangsforhold for handicappede

Der er optimale adgangsforhold med elevator. Vi har handicaptoilet.

Har du brug for hjælp, så ring til os, inden du kommer.