Kontakt

MA Aarhus

Computerne i medlemsområdet er desværre midlertidigt ude af drift!

OBS! Ingen Åben feedback fra uge 29 til 31 (15. juli til 2. august). Kontoret holder helt lukket i uge 30 og 31 (22. juli til 2. august) på nær enkelte tidsrum, hvis man er indkaldt til en samtale.

Sådan finder du os

MA’s kontor ligger centralt ca. 10 minutters gang fra Aarhus Banegård – på Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C – her set med Google Maps.

Vi deler adresse med Dansk Magisterforening og Forbundet Arkitekter og Designere under fællesbetegnelsen Akademikerhuset.

Personligt møde

Uden tidsbestilling

Karriererådgivning: Du kan benytte dig af åben feedback i forhold til din ansøgning og cv hver mandag mellem kl. 9.00 og 12.00. Her kan du også få sparring på din jobsøgningsstrategi, få svar på hvilke kurser, man kan tage på dagpenge og høre om mulighederne for praktik og løntilskud.

Dagpengeregler: 
Mandag og torsdag mellem kl. 10.00 -11.30 og 12.00-15.00 kan du få svar på spørgsmål om de overordnede dagpengeregler (udfyldelse af dagpengekort, genoptjening af dagpengeret mv.). I nogle tilfælde, fx ved spørgsmål om efterløn og EØS, kan det være vi må henvise til at ringe til vores kolleger i København på 70 20 39 71.

Med tidsbestilling

Book venligst tid til en karrieresamtale – se mere her.

Aktuelle arrangementer

Her kan du se en liste over vores aktuelle arrangementer i Aarhus.

Fysisk adgang og faciliteter

Du har adgang til receptionen mandag og torsdag fra kl. 10.00 – 11.30 og fra kl. 12.00 – 15.00. Tirsdag, onsdag og fredag er receptionen lukket.

Derudover kan vores medlemslokalerne benyttes mandag til fredag fra kl. 08.00 til 15.30.

Du kan bruge vores medlemslokaler med mødebord, fag- og dagblade, kopimaskine, printer og pc’er. På pc’erne ligger BusinessInsight, som kan være et godt værktøj til jobsøgning – især til uopfordret jobsøgning.

Parkering

Det kan være vanskeligt at finde parkeringspladser helt tæt på kontoret. Her et overblik over alle p-husene.

Adgangsforhold for handicappede

OBS: Elevatoren er ude af funktion frem til udgangen af Juni.

Der er optimale adgangsforhold med elevator. Vi har handicaptoilet.

Har du brug for hjælp, så ring til os, inden du kommer.