Hvorfor vælge MA?

Bliv medlem nu – klik her!

Du er kommet til den rigtige a-kasse, hvis du har en baggrund inden for et af vores specialer: Humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik. Det gælder, uanset om du er nyuddannet, lønmodtager, freelancer eller projektansat, eller du driver din egen virksomhed. Det er nemlig profilerne for vores 86.000 medlemmer – og ekspertisen hos vores rådgivere.

Du kan derfor forvente, at vores rådgivere:

  • guider dig gennem dagpengejunglen, så du får den økonomiske støtte, du har krav på, hvis du bliver ledig
  • giver dig den nødvendige sparring og rådgivning, så du hurtigst finder vejen til dit nye job.

Alle a-kasser er gratis, imens du læser. Og når du er færdig, koster de akademiske a-kasser stort set det samme… en lille fadøl om måneden til forskel og endnu mindre efter skat 😊. Så vælg den a-kasse, som kender dig og dit arbejdsmarkeds bedst – dét er der penge i.

Nedenfor fortæller vores direktør om MA – og du finder fakta om MA’s medlemmer og vores manifest. Husk, at dit valg af a-kasse er helt uafhængigt af, hvilken fagforening du måtte have.

Derfor MA – på bare 72 sekunder!

Direktøren forklarer, hvorfor Magistrenes A-kasse er godt for dig. Det har du tid til.

En medlemsorganisation med holdning og hjerte

MA optaget af at forbedre grundvilkårene for medlemmerne. Politisk forsøger vi at påvirke lovgiverne, så reglerne kommer under kontrol.

MA’s medlemmer

MA’s medlemmer er for de flestes vedkommende humanister eller scient.er. Men dertil kommer selvfølgelig en stribe fagligheder i krydsfeltet mellem de to – og i randområderne.

MA’s manifest

Med MA’s manifest sætter vi ord på medlemmernes særlige kvaliteter.

Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Nedsat kontingentfor ledige dimittender
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00